Υπέροχο πόστερ για την sci fi ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «Προμηθέας»

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο πόστερ της sci – fi ταινίας «Προμηθέας» του Ρίντλεϊ Σκοτ “που μοιράζεται το ίδιο DNA με την ταινία Αlien”, πράγμα που σημαίνει ότι το πρώτο επίσημο trailer θα κάνει σύντομα την εμφάνισή του. Το πόστερ βασίζεται στις φωτογραφίες που είδαμε λίγο καιρό πριν, απεικονίζει το γιγαντιαίο πέτρινο κεφάλι που είδαμε και στις σελίδες του περιοδικού ΕW και έχει  ως τίτλο «η αναζήτηση της προέλευσής μας μπορεί να μας οδηγήσει στο τέλος μας». Στην αφίσα δεν γίνεται καμία αναφορά στην κλασική πια ταινία “Alien”, αλλά πολλοί γράφουν (collider.com, slashfilm.com) ότι το σημερινό teaser πόστερ, μοιάζει με το πόστερ της ταινίας του 1979 που είναι αναρτημένο και στο imdb.

Αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά, ίσως και να μοιάζουν, έχουν το ίδιο στυλ και αισθητική, είναι λιτά και μοιράζονται το ίδιο φόντο. Στη θέση του αυγού έχει τοποθετηθεί το κεφάλι αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ίσως απλώς να ακολουθούν την ίδια τακτική. Έξαλλου ριμέικ δεν γίνονται μόνο στις ταινίες αλλά και στα δημιουργικά των στούντιο.

Έχω παρακάτω και τα δύο. Κάντε τις συγκρίσεις και μόνοι σας

 

 

Το φιλμ έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2012 σε 3D και πρωταγωνιστεί ένα εξαιρετικό καστ: Μάικλ Φασμπίντερ (Inglourious Basterds), Γκάι Πιρς (Memento), Σαρλίζ Θέρον (Monster), Νούμι Ραπάς (The Girl with the Dragon Tattoo) Ίντρις Έλμπα (RocknRolla), Μπεν Φόστερ (The Mechanic).