Γουίλ Φέρελ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς πάνε Γιουροβίζιον με το τραγούδι «Volcano Man»!

Βροχή τα δωδεκάρια! Οι Γουίλ Φέρελ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τον απόλυτο μουσικό διαγωνισμό, την Γιουροβίζιον…

Ο αγαπημένος ευρωπαϊκός μουσικός θεσμός μπορεί φέτος να μην πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας, αλλά το Νέτφλιξ βρήκε τον τρόπο να καλύψει το κενό με την ταινία: «Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision: Η Ιστορία των Fire Saga».

Ο απόλυτος άνκορμαν Γουίλ Φέρελ και ο γνωστός του συνεργάτης Άντριου Στιλ που απαρτίζουν την κωμική ιστοσελίδα funny or die εμπνεύστηκαν και μάλλον γοητεύτηκαν από τον λαμπερό, χλιδάτο, κιτσάτο και γεμάτο υπερβολές κόσμο της Γιουροβίζιον και αποφάσισαν να τον κάνουν γνωστό και στον υπόλοιπο πλανήτη. Πρόσθεσαν τη δική τους κωμική πινελιά, σε μια διοργάνωση που διαθέτει εκτός από μουσική, υπερθέαμα και άφθονα στοιχεία για σάτιρα. Ότι καλύτερο για μια ξέφρενη κωμωδία.

Ο Γουίλ Φέρελ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς υποδύονται τους εκπροσώπους της Ισλανδίας, τους Λαρς Έρικσονγκ και Σίγκριτ Έρικσοντιρ, δύο επαρχιώτες τραγουδιστές που τους δίνεται η ευκαιρία της ζωής τους, να αντιπροσωπεύσουν τη χώρα τους στον απόλυτο διαγωνισμό που δεν είναι άλλος από τη Γιουροβίζιον, και να αποδείξουν ότι κάθε όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ο Πιρς Μπρόσναν συμμετέχει στην ταινία, υποδυόμενος τον πατέρα του Λαρς (και του πιο όμορφου άντρα στην Ισλανδία), ο Νταν Στίβενς ως ο Ρώσος βασικός αντίπαλος του ντουέτου, Αλεξάντερ Λέμτοβ, ενώ εμφανίζονται αρκετοί τραγουδιστές που έχουν λάβει μέρος στον διαγωνισμό, όπως επίσης και η Ντέμι Λοβάτο ως Κατιάνα μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της Ισλανδίας.

Το Νέτφλιξ αντί τρέιλερ όπως συνηθίζεται, αποφάσισε να κυκλοφορήσει το τραγούδι με το οποίο διαγωνίζεται το δίδυμο φωτιά, οι Fire Saga. Ο τίτλος του είναι «Volcano Man», και παρακολουθώντας το θα διαπιστώσεις πως οι συντελεστές της ταινίας μελέτησαν σχολαστικά το φαινόμενο «Γιουροβίζιον». Το βιντεοκλίπ διαθέτει ποπ ήχο, κιτς κοστούμια, πλήκτρα, και φόντο τα χαρακτηριστικά φιορδ της Ισλανδίας. Θα μπορούσε δηλαδή κάλλιστα να είναι και η επίσημη επιλογή της χώρας.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει από την πλατφόρμα στις 26 Ιουνίου. Απολαύστε τους.