Τρέιλερ: Ένα ακόμη μακάβριο έγκλημα ξετυλίγεται στον 3ο κύκλο του True Detective

Το πρώτο τρέιλερ του νέου κύκλου του True Detective κατέφτασε…

Το άρτι αφιχθέν τρέιλερ είναι άκρως σκοτεινό σε ατμόσφαιρα και διάθεση. Διαθέτει νέο ντεντέκτιβ, τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό του Moonlight Μαχερσάλα Άλι, και νέα υπόθεση. Αφηγείται την ιστορία ενός μακάβριου εγκλήματος που εκτείνεται χρονικά δεκαετίες και που εκτυλίσσεται στη λίμνη των Όζαρκ, στα γνωστά δηλαδή μέρη της ομώνυμης σειράς του Netflix. (Λέτε να έχουμε crοssover με τη σειρά του Mπέιτμαν;)

Αυτό όμως που γίνεται ολοφάνερα ξεκάθαρο από την πρώτη θέαση του τρέιλερ είναι πως διαθέτει πολλές ομοιότητες με τηn πολυβραβευμένη πρώτη σεζόν. Το νέο εγχείρημα του Νικ Πιτζολάτο μπορεί μεν να αφηγείται ένα νέο στόρι αλλά νιώθεις πως παρακολουθείς κάτι πολύ γνώριμο.

Χρησιμοποιούνται οι ίδιοι μηχανισμοί αφήγησης. Η πλοκή ξεδιπλώνεται σε διαφορετικές χρονικές περιόδους όπως και στην πρώτη σεζόν. Τα τοπία, η ατμόσφαιρα, θυμίζουν επίσης κάτι πολύ οικείο, σαν να ξεπήδησαν από τις απέραντες πεδιάδες του πρώτου κύκλου.

Ο Πιτζολάτο σ΄αυτό το τρίτο μέρος της ανθολογίας του συνεργάστηκε με δύο σκηνοθέτες, τον Τζέρεμι Σολνιέ που αυτός με τη σειρά του έδωσε τη θέση του στον Ντάνιελ Σάκχιμ. Ο ίδιος επίσης σκηνοθέτησε κάποια επεισόδια, πρόκειται για την πρώτη φορά που τον βρίσκουμε σ’ αυτή τη θέση.

Εκτός από τον Μαχερσάλα Άλι στο ρόλο του ντετέκτιβ Γουέιν Χέιζ, συμμετέχουν οι Κάρμεν Εγιόγκο («Selma», «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται») και Στίβεν Ντορφ («Blade», «Somewhere») στο ρόλο του επιθεωρητή Ρόλαντ Γουέστ.

Δείτε το άκρως ατμοσφαιρικό τρέιλερ: