Τρέιλερ χορταστικής δράσης για τη νέα σειρά της Amazon Prime Hanna

Το 2011 o ακαδημαϊκός Τζο Ράιτ, σκηνοθέτης των “Περηφάνια και Προκατάληψη”, “Εξιλέωση” και της προσφάτως Οσκαρικής “Η πιο Σκοτεινή Ώρα” αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα κινηματογραφικό είδος, ξένο προς τον ίδιο, μια ταινία δράσης. Το αποτέλεσμα ήταν ένα υπέροχο υβρίδιο, arthouse cinema και περιπετειώδους θρίλερ με τη νεαρή τότε Σίρσα Ρόναν να ξεχωρίζει ως νεαρή δολοφόνος.

Στην ταινία υποδυόταν μια επιδέξια πολεμική μηχανή εκπαιδευμένη για έναν και μόνο σκοπό, να εξολοθρεύσει μια πράκτορα, έχοντας ζήσει κάτω από αντίξοες συνθήκες, σ’ ένα αφιλόξενο μέρος δίχως να γνωρίσει ποτέ τι σημαίνει εφηβεία και ανεμελιά.

Αυτό ακριβώς το φιλμ αποφάσισαν να μεταφέρουν και στη μικρή οθόνη υπό μορφή σειράς και οι ιθύνοντες του Amazon Prime, με τον σεναριογράφο της ταινίας Ντέιβιντ Φαρ να επιστρέφει μάλιστα και να αναλαμβάνει το νέο πρότζεκτ. Το Amazon πιστεύοντας πως έχει κάτι “καυτό” στα χέρια του, αποφάσισε να κυκλοφορήσει το πρώτο επεισόδιο ένα μήνα νωρίτερα της προγραμματισμένης του κυκλοφορίας στους συνδρομητές του, ενημερώνοντάς τους μ’ ένα άκρως εντυπωσιακό τρέιλερ που εστιάζει στην άφθονη δράση και τις εντυπωσιακές σκηνές της σειράς, το οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις και εσύ παρακάτω. Με τη θέαση του τρέιλερ διαπιστώνεις άμεσα πως η σειρά έχει ήδη σηκώσει ψηλά τον πήχη όσον αφορά το κομμάτι της παραγωγής, αλλά και την κατεύθυνση που θα έχει, καθώς δεν μοιάζει να ακολουθεί την “παραμυθένια” αισθητική του Τζο Ράιτ, αλλά υπηρετεί τα σύγχρονα standards ταινιών του είδους.

Ο Τζόελ Κίναμαν στη σειρά υποδύεται τον Έρικ τον πατέρα της μικρής Χάνα, τη νεαρή κατάσκοπο η Έσμε Κριντ Μάιλς, ενώ στο ρόλο της Μαρίσα βρίσκουμε την Μιρέιγ Ένος, ρόλο που κρατούσε στο φιλμ η Κέιτ Μπλάνσετ.

Δείτε το νέο τρέιλερ