Τρέιλερ «Top Gun: Maverick»: Ο Τομ Κρουζ σε νέες αερομαχίες

Με 33 χρόνια καθυστέρηση ο Τομ Κρουζ επιστρέφει στο φιλμ που εκτόξευσε την καριέρα του, και τον μετέτρεψε σε σταρ πρώτου μεγέθους, στις θρυλικές αερομαχίες του Τοπ Γκαν.

Η ιδέα για ένα σίκουελ ακούγονταν εδώ και πολλά χρόνια, όμως ο Τομ Κρουζ δίσταζε να δώσει το πράσινο φως. Μάλιστα και ο πρόωρα χαμένος Τόνι Σκοτ, σκηνοθέτης του πρωτότυπου φιλμ, επιθυμούσε να εμπλακεί, αλλά πάντοτε εμφανιζόταν κάποιο εμπόδιο που ανέβαλε οποιοδήποτε ξεκίνημα.

Έπρεπε, λοιπόν, να περάσουν τρεις δεκαετίες για να δούμε στη μεγάλη οθόνη τον θρυλικό Μάβερικ, τον αλαζόνα και γοητευτικό πιλότο των F_14 και της ελίτ ομάδας ανθρώπων που αψηφούν την ταχύτητα του ήχου. Με νέο σκηνοθέτη, τον Τζόζεφ Κοσίνσκι, που διατηρεί ατόφιο το σκηνοθετικό ύφος του Σκοτ, ο Τομ Κρουζ αποφάσισε στη νέα αυτή προσθήκη να μην πάει χαμένη η μεγάλη του πια εμπειρία στις ταινίες δράσης. Όπως και στις Επικίνδυνες Αποστολές όπου έχει τον πρώτο λόγο, και σ’ αυτό το φιλμ στράφηκε στη ρεαλιστική απεικόνιση των σκηνών δράσης, με άλλα λόγια στράφηκε σε πραγματικούς πιλότους και σε πραγματικές συνθήκες μαχών. Ναι, όσα θα παρακολουθήσεις στο νέο τρέιλερ παρακάτω (όσο περίεργο και αν σου ακούγεται και φαίνεται) δεν οφείλονται στην τεχνολογία των υπολογιστών, του γνωστού μας CGI, αλλά οφείλονται στις ικανότητες των έμπειρων πιλότων της αμερικανικής ναυτικής αεροπορίας.

Τον Μάβερικ (Τομ Κρουζ), στη νέα αυτή συνέχεια, τον βρίσκουμε πια σε ρόλο εκπαιδευτή, να μεταδίδει τις γνώσεις του σε μια νέα γενιά πιλότων, ανάμεσά τους και ο γιος του συνοδοιπόρου του Γκουζ, τον οποίο υποδύεται ο μυώδης για τις ανάγκες του ρόλου Μάιλς Τέλερ του Whiplash, ενώ συμμετέχουν οι Τζον Χαμ, Γκλεν Πάουελ, Τζένιφερ Κόνελι και φυσικά ο πάντα “cool” Iceman, Βαλ Κίλμερ.

Το «Top Gun: Maverick» αναμένεται να απογειωθεί 26 Ιουνίου 2020. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.