Η ιστορία των Σκαϊγουόκερ ολοκληρώνεται! Κυκλοφόρησε το τρέιλερ «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος»

Το διαστημικό έπος που ξεκίνησε το 1977 με τον Λουκ Σκαϊγουόκερ φτάνει στο τέλος του.

Αυτό υπόσχεται η ένατη κατά σειρά ταινία, σε σκηνοθεσία Τζ. Τζ Έιμπραμς και αυτό τονίζει εμφατικά και το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφορεί εδώ και μερικές ώρες στο διαδίκτυο και σπάει τα γνωστά ρεκόρ θέασης. Κάθε χαρακτήρας, παλιός και νέος, εμφανίζεται στο προωθητικό βίντεο διάρκειας δυόμισι λεπτών, είτε με την παρουσία του είτε με τη φωνή του, για να φορτίσει συναισθηματικά και να γεμίσει με νοσταλγία τους πιστούς οπαδούς που ακολουθούν εδώ και 40 χρόνια την οικογένεια Σκαϊγουόκερ. Παράλληλα το νέο τρέιλερ δεν στερείται από εικόνες ιλιγγιώδους δράσης που μας προϊδεάζουν για τη μεγαλύτερη διαστημική σύγκρουση από τότε που το επιτυχημένο εμπορικά φραντσάιζ έκανε την εμφάνισή του στη μεγάλη οθόνη.

Η εμφάνιση ενός παλιού “κακού” γνώριμου, του σατανικού αυτοκράτορα, ήδη μας έχει εξάψει την περιέργεια για το πώς ο Έιμπραμς συνέχισε την ιστορία του Ράιαν Τζόνσον. Όλα συνωμοτούν προς ένα άξιο φινάλε που θα ικανοποιήσει φαν και μη…

Στο καστ συμμετέχουν οι Ντέιζι Ρίντλεϊ, Άνταμ Ντράιβερ, Τζον Μπογιέγκα, και Όσκαρ Άιζακ που θα συναντήσουν τους Λουπίτα Νιόνγκο, Κέλι Μέρι Τραν, Ντόμναλ Γκλίσον ενώ μαζί με τον ΜακΝτίαρμιντ στο ρόλο του Αυτοκράτορα επιστρέφει και ο Μπίλι Ντι Γουίλιαμς (Λάντο Καλρίσιαν).

Το τρέιλερ: