Τρέιλερ για το Τζον Γουίκ 3: Ο Κιάνου Ριβς είναι ασταμάτητος…

Η τρίτη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς ταινιών ξεχειλίζει από δράση, σφαίρες και στυλ…

Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει στο ρόλο του θρυλικού εκτελεστή Τζον Γουίκ και το τρίτο μέρος τον φέρνει αντιμέτωπο με όλο του το συνάφι, αφού παραβίασε τους κανόνες των ξενοδοχείων, αφαιρώντας μια ζωή. Υπό διωγμό, πια, θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να μείνει ζωντανός χρησιμοποιώντας στο έπακρο το σπουδαίο του ταλέντο, να ξεπαστρεύει με περίσσια άνεση τους αντιπάλους του που θα θελήσουν να βρεθούν στο διάβα του.

Ο Τζον Γουίκ απέδειξε τα τελευταία χρόνια πως το κοινό αγαπά τις καθαρόαιμες ταινίες δράσης, χωρίς καν να χρειάζεται να υπάρχει κάποια σπουδαία πλοκή, ή κάποιο σπουδαίο σενάριο. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλά ενορχηστρωμένες σκηνές, ανεξάντλητη φαντασία και τσιτάτη δράση. Και αυτό θα εισπράξεις και στο ξέφρενο τρέιλερ παρακάτω! Στο πλευρό του Ριβς θα βρεις την Χάλι Μπέρι, Αντζέλικα Χιούστον, Τζέισον Μαντζούκας, Ιαν ΜακΣέιν, και Λόρενς Φίσμπουρν.

Ο στάντμαν και χορογράφος σκηνών δράσης Τζαντ Σταέλσκι εκτελεί και πάλι χρέη σκηνοθέτη με την ταινία να έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στα μέσα Μαΐου.