Τρέιλερ Spiral:  Το «Saw» επιστρέφει παρέα με τον Κρις Ροκ!

Το ‘Saw’, η δημοφιλής σειρά ταινιών τρόμου, επιστρέφει, κάνοντας ολοκαίνουργιο ξεκίνημα αυτή τη φορά, με τον γνωστό κωμικό Κρις Ροκ ως πρωταγωνιστή, αλλά και εμπνευστή της ιδέας που θα δώσει μια νέα τροπή στο μύθο του Jigsaw.

Το 2004 το Saw έκανε την έκπληξη με την πρωτοτυπία και ευρηματικότητά του. Έκανε εξίσου χαρούμενη και την Lionsgate, αφού ακολούθησαν άλλες έξι εμπορικά επιτυχημένες ταινίες, που για πολλούς φαν της σειράς μπορεί να ήταν και αχρείαστες, και πιθανά να μην είδαν με καλό μάτι ούτε και την τωρινή εμπλοκή του Κρις Ροκ στο Saw. Και δικαιολογημένη είναι η αντίδρασή τους. Ακούγεται κάπως ανορθόδοξη η σύζευξη αυτή, γιατί το όνομα του Κρις Ροκ είναι συνυφασμένο με αυτό της κωμωδίας.  Κατάφερε όμως να πείσει τους ιθύνοντες της Lionsgate να του δώσουν το πράσινο φως για να πραγματοποιήσει το εγχείρημά του αυτό, που θα μείνει όχι μόνο πιστό στην κληρονομιά που άφησε ο Jigsaw, αλλά θα το μετατρέψει παράλληλα σε κάτι «πολύ έντονο και διεστραμμένο» όπως δήλωσε στο παρελθόν.

Και ήρθε η ώρα πια και η στιγμή να δεις, ποια κατεύθυνση ακολούθησε ο Κρις Ροκ σ΄αυτό το χιλιοειπωμένο κινηματογραφικά στόρι με το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφορεί από χθες στα κοινωνικά δίκτυα, και φέρνει περισσότερο σε αστυνομικό θρίλερ.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο βετεράνος του franchise Ντάρεν Λιν Μπούσμαν (σκηνοθέτης των Saw 2, 3 και 4), μαζί με τον Ροκ συμπρωταγωνιστούν οι Μαξ Μινγκέλα, Σάμουελ Τζάκσον και η ταινία είναι έτοιμη για πρεμιέρα στις 15 Μαΐου 2020.