Τρέιλερ ‘Bill & Ted Face the Music’: Κιάνου Ριβς και Άλεξ Γουίντερ ταξιδεύουν στο χρόνο για τρίτη φορά

Γουάου!!!!!! 30 χρόνια μετά την τελευταία τους περιπέτεια οι πιο διάσημοι αργόσχολοι ροκ τινέιτζερς, το αχτύπητο δίδυμο που ακούει στο όνομα Μπιλ και Τεντ ή αλλιώς Άλεξ Γουίντερ και Κιάνου Ριβς επιστρέφει κινηματογραφικά, δυναμικά και μουσικά…

Ταξίδια στο χρόνο, μαθήματα ιστορίας, πιασάρικες ατάκες, χαβαλεδιάρικη διάθεση, ποπ αναφορές, ήταν αρκετά στοιχεία για να διατηρηθεί ατόφιο στη μνήμη μας το άπαιχτο αυτό νεανικό δίδυμο των Κιάνου Ριβς και Άλεξ Γουίντερ για τρεις ολόκληρες δεκαετίες, βάζοντας και αυτοί με τη σειρά τους τη σφραγίδα τους σε μια ανέμελη εποχή, αυτής των 80’s.

Οι Μπιλ και Τεντ μας διασκέδασαν με την ξενοιασιά τους και τις στιγμές τρέλας τους σε δύο ταινίες, η πρώτη προβλήθηκε το 1989 με τον τίτλο Excellent Adventure, και η δεύτερη το 1991 ως Bogus Journey. Στο πρώτο παρέλασαν μια σειρά από ιστορικές προσωπικότητες όπως οι Σωκράτης, Φρόιντ, Ναπολέων και η Ιωάννα της Λωρραίνης. Όλοι αυτοί ‘βοήθησαν’ ώστε οι αξιαγάπητοι dudes Μπιλ και Τεντ να περάσουν την τάξη, σώζοντας παράλληλα και το σύμπαν. Στη δεύτερη κινηματογραφική τους απόπειρα ήρθαν αντιμέτωποι με τους κλώνους τους, ενώ στην τρίτη που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει φέτος τον Αύγουστο, θα εκπληρώσουν το μεγαλύτερο εφηβικό τους όνειρο που δεν είναι άλλο από το να ενώσουν την ανθρωπότητα με τη μουσική τους… Οι μεσήλικες πια Μπιλ και Τεντ θα ταξιδέψουν στο χρόνο για να γράψουν και να συνθέσουν το απόλυτο ροκ τραγούδι που θα φέρει την ισορροπία στο σύμπαν. Στην επικίνδυνη αυτή αποστολή τους, όπου θα έχουν στο πλευρό τους τις κόρες τους, θα συναντήσουν παλιούς φίλους αλλά και μουσικούς θρύλους.

Το ολόφρεσκο τρέιλερ παρακάτω καταγράφει τη διάθεση του φιλμ, που είναι πιστή του πνεύματος των προηγούμενων ταινιών. Πίσω από τις κάμερες βρίσκουμε και πάλι τους ανθρώπους που δημιούργησαν τους Μπιλ και Τεντ. Ο Ντιμ Πάρισοτ σκηνοθετεί και το σενάριο έχουν αναλάβει για μία ακόμη φορά οι Κρις Μάθεσον και Εντ Σόλομον.