Το «Τρίο Στούτζες» των αδερφών Φαρέλι μας αποκαλύπτεται. Δείτε τους νέους Λάρι Μο και Κέρλι

Ούτε δέκα ημέρες δεν πέρασαν από τότε που είδαμε το πρώτο πόστερ της νέας ταινίας των αδερφών Φαρέλι. (Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος, Κάτι τρέχει με την Μαίρη). Τότε χωρίς να μας αποκαλύψουν τίποτε, μόνο τις σιλουέτες των πρωταγωνιστών μας προϊδέαζαν για το μεγάλο γεγονός, την επιστροφή του θρυλικού τρίο στη μεγάλη οθόνη. Ναι το «Tρίο Στούτζες» επανέρχεται και οι Φαρέλι έχουν ετοιμάσει τη σύγχρονή τους εκδοχή. Είστε περίεργοι να δείτε πως θα απεικονίζονται στην ταινία; Δείτε τους παρακάτω.

Οι σχεδόν άγνωστοι Γουίλ Σάσο και Σον Χέϊς υποδύονται τους σύγχρονους Κέρλι και Λάρι, ενώ όπως γράψαμε και στο παρελθόν ένας Έλληνας υποδύεται τον Μο, ο Κρις Διαμαντόπουλος. Είναι ο μεσαίος, και στο παρελθόν μπορεί να τον έχετε δει στο «24», στις σειρές «Charmed», «The Sopranos» και «Nip/Tuck» ενώ πρόσφατα υποδυόταν τον Φρανκ Σινάτρα στην πολυσυζητημένη σειρά “The Kennedys”.

Οπτικά δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές με την εκδοχή των Κέρλι Λάρι και Μο που ξέρουμε και έχουμε λατρέψει. Ίσα ίσα φαίνεται ότι προσπάθησαν να μοιάσουν στην ξεκαρδιστική τριάδα. Μόνη εξαίρεση ο Μο, ο Διαμαντόπουλος, που θυμίζει περισσότερο τον Τζιμ Κάρεϊ στην ταινία «Ηλίθιος και Πανηλίθιος». Βέβαια το ερώτημα που μπαίνει είναι πόσα πράγματα έχουν κρατήσει από τους δημοφιλείς  χαρακτήρες της δεκαετίας του ‘20 και του ‘30 και πως θα το συνδυάσουν με τη σύγχρονη εποχή. Το χοντροκομμένο χιούμορ των Φαρέλι, το χαρακτηριστικό γνώρισμα των κωμωδιών τους, ίσως να αποτελέσει τη λύση για αυτή την σύζευξη. Ελπίζω να μας χαρίζουν απίστευτα γέλια…

Παρακάτω η πρώτη φωτογραφία.

 

Η ταινία «Τρίο Στούτζες» των αδερφών Φαρέλι θα είναι χωρισμένη σε τρία μέρη διάρκειας 30 λεπτών, και θα προβληθεί  τον Απρίλιο του 2012. Το καστ που πλαισιώνει το κωμικό τρίο είναι επίσης μοναδικό: Λάρι Ντέιβιντ (υποδύεται μια μοναχή), Σοφία Βεργκάρα, Τζέην Λιντς, Τζένιφερ Χάντσον,  Στίβεν Κόλινς κ.α.