Το Rocketman είναι ένα “μιούζικαλ φαντασίας” για τη ζωή του Έλτον Τζον

Τα τραγούδια και η ζωή του Έλτον Τζον γίνονται ένα λαμπρό μουσικοχορευτικό θέαμα…

Ούτε μιούζικαλ, αλλά ούτε και βιογραφία. Δεν μπορείς με ακρίβεια να χαρακτηρίσεις τον “Rocketman”, την ταινία που είναι αφιερωμένη στη ζωή και στη μουσική πορεία του Έλτον Τζον. Και αυτό αποτυπώνεται, μάλιστα, ολοκάθαρα και στο τρέιλερ που από χθες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τον Τάρον Έτζερτον να ενσαρκώνει τον εκκεντρικό και δημοφιλή Βρετανό δημιουργό.

Όσοι, λοιπόν, δεν είστε φαν των βιογραφιών θα βρείτε ευχάριστη αυτή την “αλλαγή”. Ο Έτζερτον, ο πρωταγωνιστής του φιλμ, μάλιστα, του έχει δώσει και χαρακτηρισμό. Το αποκαλεί “μιούζικαλ φαντασίας”. Και μάλλον έχει πέσει διάνα. Όσοι πάλι θέλατε να μάθετε περισσότερα για τη ζωή του διάσημου συνθέτη, ίσως απογοητευτείτε λιγάκι γιατί φαίνεται πως ο Ντέξτερ Φλέτσερ, σκηνοθέτης του φιλμ, δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Δεν είναι μια συμβατική βιογραφία αλλά μάλλον μια…φανταστική εκδοχή της πραγματικής ζωής του Έλτον Τζον γεμάτη χορό και μουσική. Τι πιο ταιριαστό για τον γνωστό δημιουργό…

Ο Έλτον Τζον συμμετέχει και αυτός στο φιλμ ως παραγωγός, ενώ συμμετέχουν οι Τζέιμι Μπελ, Ρίτσαρντ Μάντεν, και Μπράις Ντάλς Χάουαρντ. Στις αίθουσες τον Μάιο του 2019.

Πάρτε μια πρώτη γεύση με το τρέιλερ: