Το πρώτο trailer της ταινίας "Apollo 18". Υπάρχει λόγος που δεν πήγαμε ξανά στο φεγγάρι

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το πρώτο trailer της ταινίας του Ισπανού σκηνοθέτη Γκονζάλο Λόπεζ – Γκαλέγκο (Ανθρώπινος Στόχος) “Apollo 18”. Στην παραγωγή βρίσκουμε τον Τίμουρ Μπεκμαμπέτοφ (Wanted) και η ταινία όπως θα δείτε και στο trailer ασχολείται με μια διαστημική αποστολή στο φεγγάρι τη δεκαετία του ’70 που επίσημα ακυρώθηκε από τη ΝΑSA. Η NASA έχει δηλώσει ότι πότε δεν έγινε, πολλοί όμως πιστεύουν πως πραγματοποιήθηκε μυστικά, αλλά εξαιτίας των ευρημάτων και όσων συνέβησαν δεν ανακοινώθηκε τίποτα. Αυτή η φήμη σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η τελευταία επανδρωμένη προσεδάφιση στη σελήνη έγινε το 1972 με το Απόλλο 17 και από τότε πέρασαν σχεδόν 40 χρόνια, πράγμα το οποίο δημιουργεί αναμφίβολα ερωτηματικά, αποτέλεσαν το έναυσμα για τη δημιουργία της ταινίας γυρισμένη στο στυλ του Paranormal Activity. Σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας η αποστολή έγινε αλλά ήταν μυστική. Οι αστροναύτες ήρθαν σε επαφή με εξωγήινους και το υλικό που υποτίθεται βρέθηκε μετέπειτα, πρόκειται για πλάνα που τράβηξε το πλήρωμα.
Έξυπνη η υπόθεση της ταινίας και το trailer αρκετά πειστικό. Το trailer θυμίζει αρκετά την πρώτη αποστολή στο φεγγάρι με τα ασπρόμαυρα στιγμιότυπα. Παρόμοια μ’ αυτά που είδαμε τότε στις τηλεοράσεις μας. Εκτός βέβαια από την εξωγήινη μορφή που υπήρχε στη σελήνη και κάποιες ανατριχιαστικές σκηνές. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 22 Απριλίου του 2011.
Παρακάτω το trailer

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.