Το Προμηθέας 2 βρίσκεται στα σκαριά

Σε πρόσφατη συνέντευξή της για το επερχόμενο φιλμ “Dead Man Down” η Νούμι Ραπάς είπε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για το σίκουελ του Προμηθέα, που ευελπιστούμε αυτή τη φορά να δώσει τις απαντήσεις στα ερωτήματα που δημιούργησε το πρώτο φιλμ. Αναλυτικά είπε:

“Δουλεύουν στο σενάριο. Συναντήθηκα με τον Ρίντλεϊ στο Λονδίνο πριν μερικές εβδομάδες. Θα ήθελα να δουλέψω και πάλι μαζί του και γνωρίζω πως αυτός θα ήθελε να κάνει ένα ακόμα φιλμ. Πρέπει όμως να βρούμε το σωστό στόρι. Ελπίζω πως θα το κάνουμε».
Μου άρεσε να δουλεύω με τον Ρίντλεϊ. Ήταν μεγάλη χαρά. Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη η δουλειά μερικές φορές. Το σώμα μου ήταν χάλια – είχα μώλωπες και κοψίματα και ήμουν συναισθηματικά διαλυμένη. Αλλά η συμμετοχή μου στον κόσμο του και το σύμπαν του ήταν μια απίστευτη εμπειρία”.

Η Νούμι Ράπας δεν απάντησε για το ποιοι είναι οι σεναριογράφοι, ωστόσο σχολίασε τις αντιδράσεις που αφορούσαν το πρώτο φιλμ:
“…με τους περισσότερους που μίλησα και έχουν παρακολουθήσει την ταινία, είδαν εντελώς διαφορετικά πράγματα. Μερικοί άνθρωποι που είδαν την ταινία αρκετές φορές ανακαλύπτουν καινούργια πράγματα. Υπάρχουν όλες αυτές οι θρησκευτικές απόψεις και δημιουργούνται ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Και για μένα, αν κάνουμε τη δεύτερη ταινία, υπάρχουν πολλά πράγματα να εξερευνήσουμε εκεί, και να τα συνεχίσουμε. Θα ήθελα πολύ να το κάνω”.
Στόχος της παραγωγής είναι να βγει στις αίθουσες η ταινία το 2014, με τους Νούμι Ραπάς και Μάικλ Φασμπίντερ να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.