Το Game of Thrones μας αποκάλυψε την ημερομηνία έναρξης της τελευταίας σεζόν με ένα δυσοίωνο τρέιλερ

Τρεις μήνες μας απομένουν και επίσημα πια για να δούμε το πρώτο επεισόδιο της 8ης σεζόν. Ναι καλά διαβάσατε. Την Κυριακή 14 Απριλίου θα ξεκινήσει και πάλι μετά από ενάμισι και χρόνο αναμονής η πιο δημοφιλής σειρά του πλανήτη!

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν χθες κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του “True Detective” μέσω ενός τρέιλερ στο οποίο εμφανίζονται τρία από τα εναπομείναντα μέλη της οικογένειας Σταρκ.
Σάνσα, Άρια και Τζον Σνόου διασχίζουν την υπόγεια κρύπτη όπου βρίσκονται θαμμένοι οι γονείς τους, Κέιτλιν, Νεντ και Λυάννα Σταρκ, τα αγάλματα των οποίων στέκονται για να μας θυμίσουν την τηλεοπτική απόσταση που διανύσαμε από το 2011 μέχρι και σήμερα.
Το τρέιλερ δεν κρύβει κάποια νέα εξέλιξη πέρα από τη σκηνή που οι πρωταγωνιστές μας αποσβολωμένοι βλέπουν τους εαυτούς τους ως αγάλματα. Ούτε περιέχει κάποια σκηνή από την 8η σεζόν. Προφανώς γυρίστηκε μόνο για τις ανάγκες του προωθητικού αυτού βίντεο. Όσοι πάλι είστε πιο παρατηρητικοί ανακαλύψατε πως το άγαλμα του Τζον Σνόου δεν μοιάζει τόσο με τον ίδιο. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Θα τα ανακαλύψουμε όλα σε λίγους μήνες!
Προς το παρόν δείτε το τρέιλερ.