Το Δεκέμβριο στις αίθουσες το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Αντζελίνα Τζολί «In The Land of Blood and Honey»

Η ιστορία αγάπης μεταξύ ενός Σέρβου και μιας μουλσουμάνας, κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Βοσνία, το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Αντζελίνα Τζολί απέκτησε τίτλο αλλά και ημερομηνία προβολής. Η FilmDistrict ανακοίνωσε από τις Κάννες σήμερα ότι απέκτησε τα δικαιώματα διανομής της ταινίας της δημοφιλους ηθοποιού στις αμερικανικές αίθουσες με τον τίτλο «In Τhe Land of Blood and Honey».
Το ρομαντικό δράμα, στο οποίο θα εμφανιστεί με ένα μικρό ρόλο ο σύζυγος της Μπράντ Πιτ, έχει προγραμματιστεί να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο δελτίο τύπου άλλα σύμφωνα  με παλαιότερες συνεντεύξεις της η Τζολι είχε δηλώσει ότι “Το φιλμ αφορά την εμπειρία που πολλοί άνθρωποι, από διάφορες πλευρές, έχουν καθώς προχωρά ο πόλεμος. Ενα ζευγάρι που μπορεί να είχε ζήσει μια συγκεκριμένη ζωή, εάν δεν ξεκινούσε ο πόλεμος, φτάνει να έχει μια τελείως διαφορετική ιστορία εξαιτίας αυτού”.
Η ταινία θα επικεντρώνεται σε ένα ζευγάρι και συγκεκριμένα σε ένα ειδύλλιο που ξεκίνησε λίγες μέρες πριν από τον πόλεμο. Η δράση ακολουθεί τα γεγονότα του πολέμου και η νεαρή γυναίκα καταλήγει σε ένα σερβικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου εκεί σώζεται από το νεαρό Σέρβο. Μια αγάπη παθιασμένη αλλά απαγορευμένη.  Η ταινία έχει χρηματοδοτηθεί από την ίδια και τον Μπράντ Πιτ αλλά και τον Γκράχαμ Κινγκ (Τhe Tourist). Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Γκόραν Κόστιτς και η Ζάνα Μαριάνοβιτς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.