Το Κλαμπ των Μπέιμπι-σίτερ: Σειρά ενηλικίωσης βασισμένη στα ομώνυμα best seller βιβλία έρχεται από το Νέτφλιξ στις 3 Ιουλίου

Με νεανικές ανησυχίες, κοινωνικά ζητήματα, καρδιοχτύπια, φιλίες που σφραγίζουν μια ζωή ασχολείται η ολόφρεσκη σειρά του Νέτφλιξ «Το Κλαμπ των Μπέιμπι-σίτερ» που έρχεται στις 3 Ιουλίου από τη γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα.

Το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα βασίζεται σε δημοφιλή σειρά νεανικών βιβλίων, η οποία ενέπνευσε και μεγάλωσε γενιές γυναικών τη δεκαετία του ‘90, που ακολουθούσαν πιστά τις περιπέτειες των πέντε νεαρών ηρωίδων της Αν Μάρτιν και της επιχείρησης μπέιμπι-σίτινγκ που τους ένωσε, τουλάχιστον για 15 χρόνια, από το 1986 έως το 2000. Ήρθε λοιπόν η ώρα να μεταλαμπαδευτεί η γνώση των μιλένιαλ και στην επόμενη γενιά κοριτσιών.

Το τρέιλερ παρακάτω που σε πλημμυρίζει από νοσταλγία της εποχής εκείνης, αν και τοποθετείται χρονικά στο σήμερα – η δεκαετία των ‘90 εξάλλου έγινε νέα τάση πια- εστιάζει στην ενδυνάμωση, τη φιλία, τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, τους πρώτους έρωτες αλλά και σύγχρονα ζητήματα που οι έφηβοι σήμερα βιώνουν, όπως τον ρατσισμό και τις κοινωνικές ανισότητες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ‘Το Κλαμπ των Μπέιμπι-σίτερ’ μεταφέρεται στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Η τελευταία απόπειρα έγινε το 1995.

Στη σειρά σε ρόλο μαμάς θα βρεις μια εκπρόσωπο της αλησμόνητης εκείνης περιόδου, την Αλίσια Σιλβερστόουν που μεσουράνησε τη δεκαετία εκείνη πρωταγωνιστώντας σε μπόλικες νεανικές ταινίες.

Τις νεαρές πρωταγωνίστριες ενσαρκώνουν οι ταλαντούχες Σόφι Γκρέις (Κρίστι), Μάλια Μπέικερ (Μέρι Αν), Μομόνα Ταμάδα (Κλώντια), Σάι Ρούντολφ (Στέισι) και Χοτσιτλ Γκομέζ (Ντον).

Το τρέιλερ