Το Βreaking Bad επιστρέφει υπό μορφή ταινίας! Πρώτο τρέιλερ

Oι φήμες τελικά επαληθεύτηκαν! Η συνέχεια του Breaking Bad είναι πια γεγονός…

Το Netflix κυκλοφόρησε επίσημα τις πρώτες εικόνες της ταινίας, ενημερώνοντας μας παράλληλα για την ημερομηνία προβολής στην διαδικτυακή συνδρομητική υπηρεσία, αλλά και τον τίτλο της: El Camino!

Η ταινία γυρίστηκε με απόλυτη μυστικότητα πέρυσι το Νοέμβριο υπό τον ψεύτικο τίτλο Greenbrier. Τα ΜΜΕ, μάλιστα, δεν αντιλήφθηκαν πoτέ τη σύνδεση με το Breaking Bad, αλλά ούτε και τα σόσιαλ μίντια προς έκπληξη όλων! Οι πρόσφατες δηλώσεις όμως του Μπομπ Όντενκερκ (Σολ Γκούντμαν) αλλά και το προχθεσινό τρέιλερ δεν αφήνουν πια κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση.

Η Breaking Bad movie είναι γεγονός και μας απομένουν πια μόνο έξι εβδομάδες από την προβολή της. Το φιλμ σύμφωνα με τα λεγόμενα των συντελεστών θα αφηγείται τι συνέβη στον Τζέσε Πίνκμαν (Άαρον Πολ) μετά το τέλος της σειράς (spoilers) μετά την απόδρασή του από το εργαστήρι στο οποίο κρατούνταν παρά τη θέλησή του. Το El Camino, εκτός από τίτλος της ταινίας, είναι παράλληλα και η μάρκα του οχήματος με το οποίο διέφυγε ο Τζέσε από τους απαγωγείς του στα τελευταία λεπτά της σειράς.

Το τρέιλερ παρακάτω μας επανασυστήνει μάλιστα έναν παλιό και καλό γνώριμο χαρακτήρα του Breaking Bad, και του Τζέσε, τον Σκίνι Πιτ (Τσαρλς Μπέικερ), που τον βλέπουμε να ανακρίνεται από τους αστυνομικούς για το που βρίσκεται ο μακροχρόνιος συνεργάτης του Γουόλτερ Γουάιτ (Μπράιαν Κράνστον) και φίλος του.

Το El Camino είναι σκηνοθετημένο από τον δημιουργό του Breaking Bad, Βινς Γκίλιγκαν, και μέχρι  στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι άλλοι παλιοί γνώριμοι χαρακτήρες επιστρέφουν στο φιλμ. Η επίσημη σύνοψη έχει ως εξής:  «Ο φυγάς Τζέσι Πίνκμαν (Άαρον Πολ) τρέχει μακριά από τους κυνηγούς του, το νόμο και το παρελθόν».

Η ταινία με πλήρη τίτλο «El Camino: A Breaking Bad movie» θα προβληθεί στο Netflix στις 11 Οκτωβρίου 2019 και αργότερα στο AMC, το δίκτυο που πρόβαλε το «Breaking Bad».