Το αμερικάνικο ριμέικ των “Άθικτων” κατέφθασε! Πρώτο τρέιλερ του “Τhe Upside”

Οι Άθικτοι αμερικανοποιήθηκαν!

Την απίστευτη χημεία των Φρανσουά Κλουζέ – Ομάρ Σι που έκαναν παγκόσμια επιτυχία την πρωτότυπη γαλλική ταινία του 2011, επιδιώκουν να πετύχουν αυτή τη φορά οι Μπράιαν Κράνστον και Κέβιν Χαρτ υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Νιλ Μπέργκερ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Άθικτοι ‘τροποποιούνται’ παρά την μεγάλη τους επιτυχία. Ήδη υπάρχει μια ινδική εκδοχή αλλά και μια αργεντίνικη. Η αμερικάνικη άργησε να βρει το δρόμο της στην σκοτεινή αίθουσα- είχε προγραμματιστεί για πέρυσι- και αυτό γιατί το φιλμ είχε την Weinstein Company ως παραγωγό εταιρεία. Ωστόσο, μετά τις γνωστές εξελίξεις και την αποχώρηση του Χάρβει Γουάινστιν, τα πράγματα ξεκαθάρισαν και η εταιρία με νέο όνομα αλλά και νέα συνεργασία δρομολόγησε το φιλμ για τον Ιανουάριο του 2019.

Η ταινία πρόλαβε και προβλήθηκε και στο φεστιβάλ του Τορόντο πέρυσι, αποκομίζοντας ως επί το πλείστον μέτριες κριτικές. Φταίει η δημοφιλία της πρωτότυπης; Δεν έγινε καμία προσπάθεια ανανέωσης και δεν εκμεταλλεύτηκαν κατάλληλα το ταλαντούχο πρωταγωνιστικό δίδυμο; Ακολούθησαν πιστά τη συνταγή του ορίτζιναλ φιλμ; Θα το μάθουμε σε λίγους μήνες.

Για όσους δεν έχουν δει την πρωτότυπη, σπεύστε. Για όσους ακόμη δεν είχαν την τύχη, η πλοκή της ταινίας εστιάζει σε έναν τετραπληγικό αριστοκράτη που προσλαμβάνει ως βοηθό/νοσοκόμο έναν άνεργο μικρό-απατεώνα, ο ερχομός του οποίου θα αλλάξει τη ζωή του με εντελώς απρόσμενο τρόπο. Στην ταινία συμμετέχει και η Νικόλ Κίντμαν.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2019.