Τι θα συμβεί στο Sin City 2;

Μπορεί να έχουν περάσει 5 χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας “Sin City”, δεν παύει όμως η συνέχειά του να είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα σίκουελ των τελευταίων ετών. Μάλιστα πέρασε τόσο πολύ μεγάλο διάστημα από τότε που ακούσαμε κάτι χειροπιαστό που πιστέψαμε ότι δε θα συνέβαινε και ποτέ. Ο Φρανκ Μίλερ όμως, ο δημιουργός του κόμικ, συν-σεναριογράφος της ταινίας και πλέον αρμόδιος έχει ευτυχώς αντίθετη άποψη. Μάλιστα μιλώντας πρόσφατα στο MTV αποκάλυψε όχι μόνο κάποια στοιχεία για την υπόθεση της ταινίας αλλά και για το ξεκίνημα της παραγωγής. Όχι ότι είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε κάτι ανάλογο από τους συντελεστές, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά.

Διαβάστε παρακάτω ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη και θα καταλάβετε τι εννοώ:

Η Αμαρτωλή Πόλη Νο 2, σύμφωνα με τον Μίλερ, θα γίνει και πιθανότατα την άνοιξη του 2012 να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ο Μίλερ μιλώντας σχετικά είπε:

«Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και εγώ τελειώνουμε το σενάριο της «Αμαρτωλής Πόλης 2» και μπορεί να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα νωρίς την άνοιξη. Η Αμαρτωλή Πόλη Νο 2 είναι κυρίως η προσαρμογή του comic book ‘A Dame to Kill For. Επίσης θα υπάρχει και η μικρή ιστορία ‘Just Another Saturday Night’ και δύο νέες ακόμα. Στη μία από τις δύο ιστορίες θα συμμετέχει ο χαρακτήρας της Τζέσικα Άλμπα, η Νάνσι Κάλαχαν, την οποία δημιούργησα ώστε να συνδεθεί με το πρώτο (φιλμ)».

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι όχι μόνο θα δούμε κάποιο trailer προς τα τέλη του 2012, πολύ πιθανόν οι Τζέσικα Άλμπα,  Μίκι Ρουρκ και Κλάιβ Όουεν, να επιστρέψουν για το σίκουελ. Στο σορτ στόρι  ‘Just Another Saturday Night’ ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Μίκι Ρουρκ, ο Μαρβ, ξυπνά σε ένα δρόμο περικυκλωμένος από νεκρούς χούλιγκαν, ενώ στο comic book ‘A Dame to Kill For, o Ντουάιτ (Κλάιβ Όουεν) συναντά μια γυναίκα από το παρελθόν, στην οποία δεν μπορεί να πει όχι.