Τeaser trailer για το Χόμπιτ του Πίτερ Τζάκσον λίγο πριν τα Χριστούγεννα;

Ο Αη Βασίλης, το χριστουγεννιάτικό του δώρο θα το φέρει πιο νωρίς απ’ ότι το περιμέναμε. Στα μέσα του Δεκέμβρη υπάρχει η πιθανότητα να δούμε το teaser trailer της πρώτης από τις δύο ταινίες «Χόμπιτ» του Πίτερ Τζάκσον που τιτλοφορείται « The Hobbit: An Unexpected Journey».

Όπως ήδη γνωρίζετε ο φανταστικός κόσμος του Τόλκιν επιστρέφει και πάλι στη μεγάλη οθόνη τον Δεκέμβριο του 2012, και λίγο πριν μπει ο νέος χρόνος υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε τις πρώτες εικόνες.

Την είδηση έδωσε ο Άντι Σέρκις πριν λίγες ημέρες, ο οποίος εκτός του ότι θα υποδυθεί και πάλι το Γκόλουμ στις δυο προγραμματισμένες ταινίες, αποτελεί και μέρος της σκηνοθετικής ομάδας του Πίτερ Τζάκσον. Ο Άντι Σέρκις είχε πει πως «ένα trailer θα κάνει την εμφάνισή του τα Χριστούγεννα», χωρίς όμως να γίνει συγκεκριμένος, για το πότε. Τότε όλοι είκαζαν πως μάλλον θα εμφανιστεί μπροστά από τον Τεν Τεν, (η συγκεκριμένη ταινία δεν έχει βγει ακόμα στις αμερικανικές αίθουσες, έχει προγραμματιστεί για τις 21 Δεκεμβρίου) ή στο Σέρλοκ Χολμς 2, που στην αντίπερα όχθη θα κυκλοφορήσει στις 16 Δεκεμβρίου.

Σήμερα ένας δημοσιογράφος της ιστοσελίδας Variety, o Τζεφ Σνάιντερ, επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter τα λεγόμενα του Άντι Σέρκις γράφοντας: «Περιμένετε να δείτε το trailer του The Dark Knight Rises, μπροστά από τον Σέρλοκ Χολμς 2… και ίσως και ένα teaser για το Χόμπιτ», που σημαίνει ότι στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, λίγο νωρίτερα ή αργότερα θα δούμε το πρώτο trailer.

Στο « The Hobbit: An Unexpected Journey» ο Μάρτιν Φρίμαν θα υποδυθεί τον Μπίλμπο Μπάγκινς ενώ θα επαναλάβουν τους ρόλους τους από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών οι  Κέιτ Μπλάνσετ ως Γκαλάντριελ, Άντι Σέρκις ως Γκόλουμ, Ελάιζα Γουντ ως Φρόντο και Ιαν ΜακΚέλλεν ως Γκάνταλφ αλλά και πολλοί άλλοι.