Τα τρολ υπάρχουν; Δείτε το trailer της ταινίας «Troll hunters»

Τρολ, έτσι ονομάζονται τα τρομακτικά όντα της Νορβηγικής μυθολογίας. Τα τρολ είναι άσχημα, γιγάντια είτε αρσενικά ή θηλυκά, ζουν σε σπηλιές βουνών και δεν είναι καθόλου φιλικά. Στη Σκανδιναβία υπάρχουν πολλά μέρη που έχουν ονομασίες που συνδέονται με τα τρολ, όπως η Σουηδική πόλη Τρολατόν (το καπέλο του τρολ) και το βουνό Τρολκύρκα, η εκκλησία του τρολ. Τα άσχημα αυτά πλάσματα πετρώνουν με το φως του ήλιου και  ζουν πάρα πολλά χρόνια.
Αυτό είναι και το κεντρικό θέμα της ταινίας Troll hunters, γυρισμένη στο στυλ Cloverfield – Blair Witch project. Έρχεται κατευθείαν από τη Νορβηγία και θεωρει δεδομένο ότι τα τεράστια όντα υπάρχουν και δεν είναι παραμύθια. Η Νορβηγική κυβέρνηση κρατά κρυφό το γεγονός ότι τα τρολ ζουν και τα έχει περιορισμένα…
Ένα από τα πολύ υποσχόμενα φιλμ που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Φανταστικού μόλις χθες και έχουμε και το trailer μέσω του Twitch με αγγλικούς υπότιτλους. Στο trailer τα γιγαντιαία πλάσματα είναι αρκετά τρομακτικά, ειδικά το μεγάλο τρολ.
Το trailer είναι αρκετά εντυπωσιακό: 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.