Τα ασυνήθιστα παιδιά της Μις Πέρεγκριν έχουν trailer. Και είναι ΤιμΜπαρτονικό!

Διαβάζοντας την περιγραφή και μόνο του ομώνυμου βιβλίου του Ράνσομ Ριγκς, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι πως το μπεστ σέλερ πόνημά του είναι κάτι που ο Τιμ Μπάρτον θα λάτρευε να φέρει εις πέρας στη μεγάλη οθόνη. Έχει κάτι το ασυνήθιστο, το παραμυθένιο, το περίεργο και συνάμα παιδικό, ότι αγαπάει να ζωντανεύει στο κινηματογραφικό πανί ο γνωστός δημιουργός και γι΄ αυτόν τον λόγο τον έχει αγαπήσει το σινεφίλ κοινό. Και ιδού η απόδειξη. Παρακάτω μπορείς να δεις τις πρώτες εικόνες, είναι άκρως ενδιαφέρον, είναι ΤιμΜπαρτονικό, έχει την υπογραφή του και ελπίζω με τούτο το φιλμ να ξεφύγει από τις απογοητεύσεις των τελευταίων ετών.
Η ταινία επικεντρώνεται σ΄ ένα μάλλον συνηθισμένο παιδί, τον Τζέικ (Άσα Μπάτερφιλντ) που ανακαλύπτει ένα μυστικό κρησφύγετο που ανήκει στην Μις Πέρεγκριν (Εύα Γκριν). Η δεσποινίς φροντίζει μια ομάδα παιδιών με ασυνήθιστα χαρίσματα. Όμως μια σκοτεινή δύναμη έχει στήσει ενέδρα, και ο Τζέικ έχει ως αποστολή να προστατέψει αυτά τα παιδιά.
Το trailer έχει όλα όσα θα περίμενες από τον Τιμ Μπάρτον οπτικά. Ας ελπίσουμε πως θα μια ξαφνιάσει θετικά αυτή τη φορά. Στις αίθουσες αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Odeon στις 29 Σεπτεμβρίου.

Μις Πέρεγκριν – Στέγη για ασυνήθιστα παιδιά

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.