Στα γυρίσματα της ταινίας "Transformers: Dark of the moon”

Η εκπομπή Entertainment Tonight πήγε στα γυρίσματα της τρίτης ταινίας του Μάικλ Μπέι “Transformers: Dark of the moon” που γίνονται στο Σικάγο και το βίντεο είναι διαθεσιμο online. Στα στιγμιότυπα ο πρωταγωνιστής της ταινίας Σάια Λα Μπεφ ή αλλιώς Σαμ Γουίτγουικι μιλά για τον χαρακτήρα του.
« Νομίζω ότι αυτό που έλειπε στη δεύτερη ταινία ήταν η καρδιά… Ο Σαμ βγαίνει από ένα χωρισμό. Ψάχνει κάτι για να στηριχτεί. Ψάχνει για σταθερότητα. Ψάχνει για ένα άνθρωπο που δεν θα τον αγαπήσει για την ανάμειξη του στους πολέμους και τη σχέση του με τα ρομπότ… Θέλει ένα άνθρωπο να τον καταλαβαίνει και τον αγαπά, γι’ αυτό που είναι, και αυτό τον άνθρωπο τον βρίσκει στο πρόσωπο της Ρόζι».
Επίσης μαθαίνουμε ότι ο Πάτρικ Ντέμπσι ο γιατρός του Grey΄s Anatomy θα υποδύεται το αφεντικό της Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάτλι, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος που συμμετέχει σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή. Επίσης τo ET ασχολείται αρκετά με τον άγγελο της Victoria Secret, την Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάτλι, επικεντρώνεται στην καριέρα της στο χώρο του μόντελινγκ και φιλοξενεί δηλώσεις του σκηνοθέτη γι’ αυτή του την επιλογή, να την συμπεριλάβει στην τρίτη ταινία  
Παρακάτω το βίντεο:

«Τα Autobots, Bumblebee, Ratchet, Ironhide και Sideswipe, καθοδηγούμενα από τον αρχηγό τους Optimus Prime, ετοιμάζονται πάλι για δράση, να νικήσουν τους κακούς Decepticons, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να εκδικηθούν για την ήττα τους στο Transformers Revenge of the Fallen. Στη νέα ταινία, οι  Autobots και Decepticons έχουν εμπλακεί σε μια επικίνδυνη διαστημική κούρσα μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας. Για μια ακόμη φορά ο Σαμ Γουίτγουικι θα βοηθήσει τους φίλους του τα ρομπότ. Εμφανίζονται  πάρα πολλοί νέοι χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου «κακού», ο Shockwave, ένας γνωστός χαρακτήρας των «Transformers», ο οποίος εξουσιάζει τον πλανήτη Cybertron όσο οι Autobots και οι Decepticons μάχονται στη γη».

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.