Πρώτο trailer για το Men In Black 3

Πως πέρασαν τα χρόνια! Σχεδόν 15 χρόνια συμπληρώνονται από τότε που έκανε την εμφάνισή του το πρώτο φιλμ, το οποίο έχω κατατάξει ως ένα από τα καλυτέρα sci-fi των τελευταίων δεκαετιών. Το πρώτο Men In Black, πέρα από τα υπέροχα ψηφιακά εφέ, εκείνη την εποχή ήταν κάτι που δεν έβλεπες και τόσο συχνά, συνδύαζε απίστευτα το χιούμορ με την περιπέτεια, ενώ το δίδυμο Γουίλ Σμιθ – Τόμι Λι Τζόουνς ήταν ένα από τα πιο φοβερά ντουέτα που έχω δει ποτέ μου στη μεγάλη οθόνη.
Δυστυχώς δεν έχω τα ίδια να πω για τη δεύτερη ταινία. Το Men In Black 2 που πέντε χρόνια αργότερα έκανε την εμφάνισή του, δεν είχε τη δύναμη να σηκώσει την επιτυχία του προκάτοχού του και απογοήτευσε πολλούς από τους πιστούς του οπαδούς.
Έτσι φτάσαμε στο σήμερα, και το τρίτο Men In Black που θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά με προϋπολογισμό 200 εκ εκατ. και ένα teaser που μου ξύπνησε μνήμες από τα παλιά. Ο Γουίλ Σμιθ κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα να κάνει στο trailer, ενώ η συμμετοχή του Τζος Μπρόλιν ως νεότερου πράκτορα Κ (Τόμι Λι Τζόουνς) είναι ίσως η καλύτερη επιλογή που έχει γίνει για το ρόλο αυτό. Σε πείθει αμέσως με τη μία μόνο αράδα που λέει και είναι ίσως το καλύτερο στιγμιότυπο. Στην ταινία ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Γουίλ Σμιθ, o Πράκτορας J επιστρέφει στο 1969 για να σώσει τον Πράκτορα Κ (Τόμι Λι Τζόουνς), o οποίος δεν υπάρχει πια γιατί έχει σκοτωθεί εδώ και 40 χρόνια. Δηλαδή ταξίδια στο χρόνο και οι πιο ευφάνταστοι εξωγήινοι που έχεις δει ποτέ σου. Υπέροχος συνδυασμός.
Δες το trailer παρακάτω.