Πρώτο trailer για τις Άλπεις του Γιώργου Λάνθιμου

Και ενώ περιμέναμε με ανυπομονησία  να κυκλοφορήσει το πρώτο trailer  της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Άλπεις», που θα κάνει την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ της Βενετίας, για να  μάθουμε περισσότερα πράγματα  για την άκρως ενδιαφέρουσα υπόθεσή της, δυστυχώς, θα μείνουμε και πάλι στο σκοτάδι.

Εκτός από θλίψη και πόνο το trailer που μόλις κυκλοφόρησε δεν προσφέρει κάτι καινούργιο απ’ όσα ξέρουμε, ακόμα και οι λίγες λέξεις που προφέρονται προσπαθούν να μας μπερδέψουν παρά να μας βοηθήσουν.

Η ταινία αγγίζει ένα πολύ ιδιαίτερο θέμα το θάνατο και την απώλεια με ένα μοναδικό τρόπο. Μια ομάδα ανθρώπων αντικαθιστά νεκρούς επί παραγγελία, έτσι ώστε να διευκολύνει τους συγγενείς που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τέσσερα είναι τα άτομα αυτής της ιδιότυπης ομάδας.  Μια νοσοκόμα, ένας διασώστης, μια αθλήτρια και ο προπονητής της, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια υπηρεσία μίσθωσης. Με ραντεβού αντικαθιστούν νεκρούς ανθρώπους, που έχουν προσληφθεί από συγγενείς, φίλους ή συναδέλφους του εκλιπόντος. Η εταιρεία ονομάζεται «Άλπεις», ενώ ο αρχηγός τους, ο διασώστης, αποκαλεί τον εαυτό του «Mont Blanc». “Παρά το γεγονός ότι τα μέλη της «ομάδας» λειτουργούν κάτω από ένα καθεστώς πειθαρχίας που καθορίζεται από τον ηγέτη τους, η νοσοκόμα δεν…”

Πρωταγωνιστούν οι Αγγελική Παπούλια, Άρης Σερβετάλης, Αριάν Λαμπέντ και Τζόννυ Βεκρής, ενώ στο σενάριο βρίσκουμε τον Ευθύμη Φιλίππου και τον Γιώργο Λάνθιμο

Δραματικό ή αστείο το trailer ή και τα δύο. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.