Πρώτο πόστερ από το Star Trek: Into Darkness

Απ’ όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής αυτός που εικονίζεται στο κέντρο είναι ο Μπένεντικτ Κούμπερμπατς, γνωστός σε όλους από την φανταστική βρετανική σειρά «Σέρλοκ», που έχει αναλάβει χρέη του «κακού» της ταινίας, ενώ η καταστροφή που βλέπουμε γύρω του και σχηματίζει το logo του Star Trek, μάλλον λαμβάνει χώρα στη βάση του Αστροστόλου όπου σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας, η καταστροφή και ο τρόμος «προέρχονται από το εσωτερικό της δικής τους οργάνωσης».
Δείτε το πόστερ σε υψηλή ανάλυση. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες τον Μάιο του 2013.

Το καλοκαίρι του 2013, ο πρωτοποριακός σκηνοθέτης J.J. Abrams θα παραδώσει ένα εκρηκτικό θρίλερ δράσης που θα φέρει το Star Trek (Στο Σκοτάδι) Into Darkness. Όταν το πλήρωμα του Enterprise καλείται πίσω στο σπίτι, βρίσκει μια ασταμάτητη δύναμη τρόμου που προέρχεται από το εσωτερικό της δικής τους οργάνωσης να χει διαλύσει το στόλο και ό, τι αντιπροσωπεύει, αφήνοντας τον κόσμο μας σε κατάσταση κρίσης.
Για τον Κάπτεν Κερκ αυτό αποτελεί προσωπική υπόθεση, που ηγείται ενός ανθρωποκυνηγητού σε έναν κόσμο σε εμπόλεμη κατάσταση, με στόχο τη σύλληψη του ενός ανθρώπου που έχει μετατραπεί σε όπλο μαζικής καταστροφής. Καθώς οι ήρωές μας κινούνται σε ένα επικό παιχνίδι στρατηγικής, ζωής και θανάτου, οι δεσμοί αγάπης θα αμφισβητηθούν, φιλίες θα διαλυθούν και θυσίες πρέπει να γίνουν για την μοναδική οικογένεια που έχει απομείνει στον Κερκ: το πλήρωμά του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.