Πρώτη ματιά: Gangster Squad. O Tζος Μπρόλιν απειλεί τον Σον Πεν

Την επόμενη χρονιά ο Ρούμπεν Φλέισερ, σκηνοθέτης του «Zombieland» και του «30 minute or less» θα κάνει το πιο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, είναι επικεφαλής μιας ταινίας όχι μόνο μεγάλου προϋπολογισμού, αλλά μιας ταινίας με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών που με το άκουσμα των ονομάτων τους και μόνο, κατευθείαν αναγάγεται ως τα πιο σημαντικά φιλμ της επόμενης χρονιάς.

Πρόκειται για το φιλμ εποχής «Gangster Squad», που μπορεί να μην είναι μπλοκμπάστερ όπως «The Dark Knight», ο «Spiderman», ο «Prometheus», για τα οποία συνηθίζουμε να γράφουμε κείμενα ένα χρόνο πριν βγουν στις αίθουσες, θα ήταν ανήκουστο όμως να μην κάνουμε το ίδιο και να μην δημοσιεύσουμε οτιδήποτε υπάρχει σχετικό, παρόλο που 12 μήνες μας χωρίζουν από την κυκλοφορία της στις αίθουσες, όταν μάλιστα Σον Πεν, Τζος Μπρόλιν, Ράιαν Γκόσλινγκ, Έμα Στόουν, Νικ Νόλτε, Μάικλ Πένα, Άντονι Μακί και Τζιοβάνι Ριμπίσι συμμετέχουν σε μια ταινία
Δεν ζαλιστήκατε από τα αστέρια; Αν όχι δείτε και τη φωτογραφία παρακάτω και διαβάστε τι λέει ο σκηνοθέτης για να πάρετε και μια πρώτη γεύση.
Η ταινία αναφέρεται στη ζωή του διαβόητου γκάνγκστερ Μίκι Κοέν που μεσουράνησε τις δεκαετίες του ‘40 και’ 50, τον υποδύεται ο Σον Πεν και η υπόθεση βασίζεται σε μια σειρά από κείμενα που είχε δημοσιεύσει ο Πολ Λίμπερμαν, ο οποίος αποτελεί και συν-σεναριογράφος της ταινίας
Η ταινία επικεντρώνεται στην ομάδα αστυνόμων που συγκεντρώθηκε για να τον φέρει στη δικαιοσύνη. Ο Τζος Μπρόλιν υποδύεται τον επικεφαλής της αυτοαποκαλούμενης “Gangster Squad” που θα προσπαθήσει να τον συλλάβει για τα εγκλήματα του αδυσώπητου γκάνγκστερ. Η φωτογραφία αν και αρκετά επεξεργασμένη όσον αφορά τα χρώματα σε βάζει στο κλίμα αλλά πολύ περισσότερο βοηθούν τα λεγόμενα του σκηνοθέτη, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο EW.
Διαβάστε τα παρακάτω:

«Ο Ο’ Μάρα (Τζος Μπρόλιν), ο πρωταγωνιστής μας, μόλις επέστρεψε πολεμώντας τους Ναζί με ιδανικά και αξίες βλέποντας την Αμερική στα καλύτερά της. Και όταν αυτός επιστρέφει στην πατρίδα του υπάρχουν γκάνγκστερ που διοικούν την πόλη. Όσο έλειπε ο Μίκι Κοέν (Σον Πεν) ανέλαβε τα ηνία και μετέτρεψε τους δρόμους του Λος Άντζελες σε πεδίο μάχης. Στην ιστορία μας, ο Ο’ Μάρα αναλαμβάνει τη διοίκηση της «Gangster Squad» μιας αστυνομικής δύναμης εκδικητών που πολεμά τους γκάνγκστερς επί ίσοις όροις, και η μάχη ανάμεσά τους αφορά το μέλλον της πόλης…»

Επίσης μιλά για το ρόλο του Ράιαν Γκόσλινγκ.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ επίσης πήγε στον πόλεμο, αλλά όταν επέστρεψε, ήταν απογοητευμένος. Είναι περίπου στη μέση, πηγαίνει σε νάιτ κλαμπ και κάνει παρέα με ανθρώπους που μπορεί να είναι γκάνγκστερ. Δεν είναι ξεκάθαρο ποιανού μέρος στηρίζει, αν στέκεται ενάντια στον Μίκι Κοέν ή όχι, αλλά βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα ερωτικό τρίγωνο μαζί με τον Κοέν και την femme fatale Έμα Στόουν».
Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2012.