Πρώτη φωτογραφία του Ράσελ Κρόου ως Νώε στη νέα ταινία του Αρονόφσκι

Η ιστορία είναι γνωστή. Ο Νώε είναι ο άνθρωπος που έκτισε την Κιβωτό ύστερα από εντολή του Θεού. Ωστόσο ο Αρονόφσκι δεν θα ακολουθήσει την πεπατημένη οδό στην ταινία του, σύμφωνα με διαρροές. Θα υπάρχουν έκπτωτοι άγγελοι χωρίς φτερά αλλά και γίγαντες. Στο φιλμ του θα υπάρχουν αρκετά υπερφυσικά στοιχεία που δεν έχουν σχέση με τη «γνωστή» ιστορία της Παλαιάς Διαθήκης.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από κάποιον που διάβασε το σενάριο (playlist):

“Ο Αρονόφσκι και συν-σεναριογράφος Άρι Χέιντελ έχουν δημιουργήσει ένα βίαιο, τρομακτικό και φρικιαστικό κόσμο. Είμαι ιδιαίτερα περίεργος να δω πώς ο Αρονόφσκι θα «φέρει στη ζωή» τους Παρατηρητές, τους έκπτωτους αγγέλους που έχουν ύψος 11 πόδια έξι χέρια και χωρίς φτερά. Κατέχουν σημαντικό χώρο στο σενάριο. Αρχικά, όταν ο Νώε πρέπει να πάει να δει τον παππού του (εννοεί τον Μαθουσάλα, τον υποδύεται ο Άντονι Χόπκινς), αναγκάζεται να ταξιδέψει μέσω της πατρίδας των Παρατηρητών, κάτι που δεν είναι εύκολο να γίνει..»

Επίσης παρακάτω σας παραθέτω και μια άλλη άποψη. Το στόρι της ταινίας έχει κυκλοφορήσει από τον Αρονόφσκι και ως graphic novel:

… Μοιάζει σαν τον Mad Max στα βάθη του χρόνου. Στον κόσμο του Νώε, το έλεος δεν έχει καμία απολύτως θέση. Ζει με τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά σε μια γη άγονη και εχθρική, βασανισμένη από την ξηρασία. Ένας κόσμος που έχει ως κύρια χαρακτηριστικά του την βία και τη βαρβαρότητα, παραδομένος στην αγριότητα των φυλών …

Ο Νώε, όμως δεν μοιάζει με κανέναν άλλο. Είναι ένας μαχητής και θεραπευτής. Βλέπει οράματα που τον ειδοποιούν για το επικείμενο τέλος της γης. Ο Νώε πρέπει να ενημερώσει τους ανθρώπους του. Για να επιβιώσει ο άνθρωπος, πρέπει να δώσει ένα τέλος στα δεινά που υφίσταται ο πλανήτης. Ωστόσο, κανείς δεν ακούει.

Ο τύραννος Ακκαντ, τον οποίο ο Νώε πήγε να επισκεφθεί στην πόλη των Μπαλ-Λιμ, τον έδιωξε και τον καταδίκασε στην εξορία. Μετά από διαβούλευση με τον παππού του, τον Μαθουσάλα, ο Νώε αποφασίζει να συσπειρωθεί προκαλώντας τους φοβερούς Γίγαντες και να εκπληρώσει το καθήκον που του έχει ανατεθεί από τον Δημιουργό …»

Ο Ράσελ Κρόου υποδύεται τον Νώε στην φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, η Τζένιφερ Κόνελι τη σύζυγό του, η Έμμα Γουότσον την κόρη του, ενώ οι Ντάγκλας Μπουθ και Λόγκαν Λέρμαν τους γιους του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.