Πρώτη φωτογραφία από την ταινία «Χάνσελ και Γκρέτελ: Κυνηγοί μαγισσών» με τους Τζέρεμι Ρένερ και Τζέμα Άντερτον

Νομίζατε ότι μόνο δύο ταινίες που βασίζονται σε παραμύθι θα κάνουν την εμφάνισή τους την επόμενη χρονιά; Είστε γελασμένοι …

Εκτός από την ταινία «Χιονάτη και ο Κυνηγός» του Ρούπερτ Σάντερς αλλά και το «Καθρέφτη, καθρεφτάκι» του Ταρσέμ Σινγκ που έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα trailer, ετοιμαστείτε για μια ακόμη προσθήκη. «Τους Χάνσελ και Γκρέτελ. Κυνηγοί μαγισσών» Το γνωστό παραμύθι των αδερφών Γκριμ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη αρκετά παραλλαγμένο με πρωταγωνιστές τους Τζέρεμι Ρένερ και Τζέμα Άντερτον.

Ο Χάνσελ και η Γκρέτελ τα δύο μικρά παιδάκια που παρατρίχα να φαγωθούν από την κακή μάγισσα με το σπίτι φτιαγμένο από ζαχαρωτά και γλυκά, επιστρέφουν ενήλικοι πια για εκδίκηση. Σκοπός τους είναι να αφανίσουν οποιαδήποτε κακή μάγισσα που ετοιμάζεται να βράσει στο τσουκάλι της αθώους ή κάτι τέτοιο…

Η πρώτη φωτογραφία προέρχεται από την ιστοσελίδα ΕW και απεικονίζονται οι δύο πρωταγωνιστές, Ρένερ και Άντερτον με φουλ εξοπλισμό και δερμάτινα, έτοιμοι για μάχη. Εκτός από τη φωτογραφία η Άντερτον μιλά για την ταινία στο ηλ. περιοδικό και δίνει κάποια στοιχεία για το τι να περιμένουμε στην μεγάλη οθόνη τον επόμενο Μάρτιο. Η γνωστή ηθοποιός λέει στο Entertainment Weekly ότι η ταινία είναι περισσότερο Pulp Fiction παρά παραμύθι. Η Άντερτον αναφέρει ότι η ταινία θα έχει μια “αίσθηση των ταινιών του Κουέντιν Ταραντίνο”. Όσο για τους χαρακτήρες διευκρινίζει πως «η Γκρέτελ είναι πιο πνευματώδης, ενώ ο Χάνσελ ένας τυπικός action hero, αστείος και γυναικάς».

«Έπρεπε να σκοτώσουν κάποιον όταν ήταν μικρά παιδιά! Όλα σχετίζονται με το πόσο σκληρός είσαι. Ο Τζέρεμι και εγώ βρήκαμε στο σενάριο στιγμές όπου δείξαμε την ευαίσθητη πλευρά τους. Συχνά σε ταινίες δράσης, οι άνθρωποι φοβούνται να δείξουν αυτή τη διάσταση. Νομίζω πως ήταν σημαντικό…»

Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον Νορβηγό  Τόμι Βιρκόλα, γνωστό από την ταινία ζόμπι “Dead Snow”. Φαντάζομαι ότι σύντομα θα δούμε κάποιο trailer.