Πρώτες φωτογραφίες από την ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «Προμηθέας»

Ένα από τα πιο αξιόλογα φιλμ της επόμενης χρονιάς, η ταινία «Προμηθέας» του Ρίντλεϊ Σκοτ, έχει τις πρώτες της φωτογραφίες. Οι νέες εικόνες προέρχονται από το τεύχος του περιοδικού Entertainment Weekly, το οποίο αφιερώνει πολλές από τις σελίδες του στη νέα ταινία, “που μοιράζεται το ίδιο DNA με το Alien”, την κλασική πια ταινία επιστημονικής φαντασίας και τρόμου του 1980.

Για την επερχόμενη ταινία έχουμε γράψει αρκετά. Έχουμε γράψει για τον συνδετικό κρίκο που ενώνει το “Alien” με την ταινία «Προμηθέας». Μάλιστα μέρες πριν ο Ρίντλεϊ Σκοτ σε συνέντευξή του έγινε πιο συγκεκριμένος, λέγοντας πως τα τελευταία 8 λεπτά της ταινίας θα έχουν πολύ μεγάλη σχέση με το Alien. Γράψαμε για την υπόθεση της ταινίας. Θα εξιστορεί το διαστημικό ταξίδι επιστημόνων στην άκρη του σύμπαντος, το οποίο θα σχετίζεται με την προέλευση της ζωής στον πλανήτη γη. Δημοσιεύσαμε την φανταστική «ψεύτικη» υπόθεσή της που αργότερα διαψεύστηκε από τα στούντιο, αλλά υπάρχει πιθανότητα να είναι και αληθινή. (όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στα related posts κάτω).

Πέραν του θέματός της, το καστ της επίσης την κάνει ξεχωριστή. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Μάικλ Φασμπίντερ (Inglourious Basterds), Γκάι Πιρς (Memento), Σαρλίζ Θέρον (Monster), Νούμι Ραπάς (The Girl with the Dragon Tattoo), Ίντρις Έλμπα (RocknRolla), Μπεν Φόστερ (The Mechanic), Πάτρικ Γουίλσον και Λόγκαν Μάρσαλ -Γκριν.

Πολλά λοιπόν, έχουν ειπωθεί για την ταινία που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2012, αλλά παρόλα αυτά δεν είχαμε δει σχεδόν τίποτα, μέχρι σήμερα. Οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν χθες και θα δείτε παρακάτω είναι εντυπωσιακές, και την καθιστούν ήδη ως μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της επόμενης χρονιάς. Στις φωτογραφίες απεικονίζονται οι Σαρλίζ Θέρον και Ίντρις Έλμπα στο διαστημικό σκάφος «Προμηθέας». Επίσης θα δείτε τον Μάικλ Φασμπίντερ που όπως φημολογείται υποδύεται ένα ανδροειδές στο φιλμ, αλλά και τη Νούμι Ραπάς και τον Λόγκαν Μάρσαλ -Γκριν. Τα στιγμιότυπα που σε αφήνουν άφωνο βέβαια και προκαλούν εντύπωση, είναι τα φανταστικά σκηνικά και το επιβλητικό άγαλμα. Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες της αποστολής του Προμηθέα. Φαντάζομαι ότι πολύ σύντομα θα δούμε κάποιο trailer.