Πόστερ για το «Τρίο Στούτζες» των αδερφών Φαρέλι. Ένας Έλληνας υποδύεται τον Μο.

Το «Τρίο Στούτζες», η πολυαναμενόμενη ταινία των αδελφών Φαρέλι έχει το πρώτο της πόστερ και είναι τόσο …αποκαλυπτικό που είτε υπήρχε είτε όχι είναι το ίδιο και το αυτό.   Το «Τρίο Στούτζες» των Φαρέλι (Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος, Κάτι τρέχει με την Μαίρη) έχει περάσει από χιλιάδες κύματα τα τελευταία χρόνια. Άλλαξε στούντιο και ηθοποιούς πολλάκις. Αρχικά η κωμική τριάδα απαρτιζόταν από τους Σον Πεν, Μπενίσιο Ντελ Τόρο και Τζιμ Κάρεϊ, το απόλυτο καστ για τους ρόλους των Μο, Κέρλι και Λάρι.  Όλοι τους αποχώρησαν και ενώ φαινόταν ότι δεν προχωρά το πρότζεκτ, τελικά κατέληξε στη Fox, με τους σχεδόν άγνωστους στο ευρύ κοινό Γουίλ Σάσο και Σον Χέϊς (Will & Grace) να  υποδύονται τους σύγχρονους Κέρλι και Λάρι αντίστοιχα.

Βέβαια η ευχάριστη έκπληξη για μας ήρθε με το ρόλο του Μο. Ένας Έλληνας συμφώνησε να τον υποδυθεί, ο Κρις Διαμαντόπουλος. Ίσως να μην τον γνωρίζετε γιατί παίζει σε τηλεοπτικές σειρές, αλλά η καριέρα του πρόκειται να απογειωθεί με το νέο του ρόλο. Ο Διαμαντόπουλος μεγάλωσε στην Ελλάδα και στον Καναδά. Η πρώτη του γλώσσα είναι η ελληνική, ενώ από την ηλικία των 9 συμμετείχε σε διαφημιστικά. Είναι good looking  όπως είδατε (είναι ο μεσαίος), και αν είστε κολλημένοι μετην  αμερικανική τηλεόραση, τον είδατε στην 8η σεζόν του «24», ενώ έχει εμφανιστεί επίσης στις σειρές «Charmed», «The Sopranos» και «Nip/Tuck».

Το πρώτο πόστερ που κυκλοφόρησε και θα δείτε παρακάτω δυστυχώς για την ώρα δεν αποκαλύπτει τίποτα. Βλέπουμε μόνο τις σιλουέτες των πρωταγωνιστών και τίποτε παραπάνω. Βέβαια, μπορείτε να μπείτε στο site της ταινίας που μετράει ήδη αντίστροφα και να μάθετε περισσότερα.  Η ταινία «Τρίο Στούτζες» των αδερφών Φαρέλι θα είναι χωρισμένη σε τρία κομμάτια διάρκειας 30 λεπτών και θα προβληθεί  τον Απρίλιο του 2012. Το καστ που πλαισιώνει το κωμικό τρίο είναι μοναδικό: Λάρι Ντέιβιντ (υποδύεται μια μοναχή), Σοφία Βεργκάρα, Τζέην Λιντς, Τζένιφερ Χαντσον,  Στίβεν Κόλινς κ.α.

Δείτε παρακάτω την πρώτη αφίσα. Φαντάζομαι πως σύντομα θα δούμε κάποιο trailer.