Πόστερ για την ταινία “Τhe Amazing Spiderman”

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δει και πολλά πράγματα από την ταινία «Τhe Amazing Spiderman” με πρωταγωνιστή τον Άντριου Γκάρφιλντ και σκηνοθέτη τον Μαρκ Γουέμπ. Έχουμε δει βέβαια ένα trailer, όχι και τίποτα το σπουδαίο, μπόλικες φωτογραφίες αλλά και πολλές υποσχέσεις που όμως δεν είχαν αυτό το κάτι, που θα σε πείσει ότι ο νεαρός αραχνοήρωας χρειαζόταν ένα νέο ξεκίνημα πέρα από τον προφανή λόγο, τον οικονομικό, μιας και ένα τέταρτο σίκουελ θα κόστιζε 100 φορές περισσότερα με τους ίδιους συντελεστές.

Δεν είμαι εντελώς αρνητικός για τη νέα ταινία, αλλά πέρα από τον Άντριου Γκάρφιλντ που μου φαίνεται πιο αξιόλογος και πιο ταιριαστός από τον Τόμπι Μαγκουάιρ και  την Έμα Στόουν που από το “Easy A” και μετά θέλω να τη βλέπω ότι και αν κάνει, δεν περιμένω κάτι περισσότερο από το νέο φιλμ. Η κυριότερή μου ένσταση όσον αφορά το νέο Σπάιντι είναι, ότι πάλι θέλει να μου διηγηθεί από την αρχή πως ο Πίτερ Πάρκερ κόλλησε τον αραχνοιό  και πως έγινε σουπερήρωας. Το έχουμε διαβάσει, το έχουμε δει, το έχουμε απομνημονεύσει πια ρε παιδί μου. Πόσες φορές ακόμα; «Τhe Untold Story” λέει το πόστερ παρακάτω που δείχνει τον Γκάρφιλντ να τρομάζει από το alter ego του κολλημένος στον τοίχο ενός σκοτεινού σοκακιού της Νέας Υόρκης, το «χιλιοειπωμένο στόρι» θα έλεγα καλύτερα, που παρεπιμπτόντως το έχουν πεθάνει στο photoshop με τις σκιές και τις θολούρες για να φαίνεται αληθοφανές.

Αnyway, δείτε το νέο πόστερ που κυκλοφόρησε χθες και αν δε βγει κανένα trailer της προκοπής σύντομα που να με διαψεύσει, δεν το κόβω το εισιτηριάκι μου. Εκτός βέβαια αν ο Μαρκ Γουέμπ είναι ο νέος Κρίστοφερ Νόλαν και δεν του φαίνεται…

 

Στην ταινία “The Amazing Spider-Man” συμμετέχουν εκτός από τον Γκάρφιλντ που υποδύεται τον άνθρωπο – αράχνη και την Έμα Στόουν που υποδύεται την Γκουέν Στέισι, συμμετέχουν ο Ρις Άιφανς  (Άνθρωπος – Σαύρα) και ο Ιρφαν Καν ως Πρότο- Γκόμπλιν. Επίσης συμμετέχουν οι Μάρτιν Σιν ως Μπεν, Σάλι Φιλντ ως θεία Μέι και ο Ντένις Λίρι ενσαρκώνει τον πατέρα της Γκουέν, Τζορτζ Στέισι. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες την επόμενη χρονιά, στις 3 Ιουλίου του 2012 σε 3D.