Πόστερ για την ταινία «Men In Black 3» και σελίδα στο facebook

Αν και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν το πιο βαρετό, όσον αφορά τα κινηματογραφικά νέα, πάλι κάτι νέο εμφανίστηκε για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα. Σήμερα έχουμε στα χέρια μας τις δύο πρώτες αφίσες του πολυαναμενόμενου σίκουελ ΜΙΒ 3.

Δεν είναι επίσημα πόστερ, όσον αφορά την προέλευσή τους, δηλαδή τα στούντιο δεν τα έδωσαν επίσημα στη δημοσιότητα,  αλλά έχουν κάνει την εμφάνισή τους στους κινηματογράφους και φαν τα εντόπισαν και τα ανάρτησαν στο διαδίκτυο.  Υπάρχει ένα πόστερ για τον Γουίλ Σμιθ, ως Πρακτορα J  και ένα πόστερ για τον Τόμι Λι Τζοουνς ως πράκτορα Κ. Τα πρόσωπά τους έχουν δημιουργηθεί από εκατοντάδες λογότυπα της γνωστής ταινίας, ίσως σας προκαλέσουν και ένα μικρό πονοκέφαλο αν τα κοιτάξετε για πολύ ώρα, αλλά κρύβουν μια μικρή έκπληξη. Καλά κρυμμένο βρίσκεται και ένα url που μας ανακατευθύνει σε σελίδα στο facebook. Ο διαχειριστής με το όνομα The Men In The Black Suits Are Real μας υποδέχεται και προσπαθεί να μας πείσει ότι οι Άνθρωποι με τα Μαύρα υπάρχουν και υπόσχεται περισσότερα πειστήρια σύντομα.

H ταινία Men In Black 3 έχει σκηνοθετηθεί από τον Μπάρι Σόνενφελντ, δημιουργό των δύο προηγούμενων. Το νέο σίκουελ λέγεται ότι θα τοποθετείται  χρονικά το έτος 1969 όπου ο Πράκτορας J (Γουίλ Σιμθ) θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και θα συναντήσει το νεαρό Πράκτορα Κ (Τζος Μπρόλιν). Η ταινία πιστεύεται ότι θα έχει σχέση με την προσεδάφιση στο φεγγάρι και ότι ο Σμιθ κάνει το ταξίδι στο χρόνο για να σώσει το νεαρό και μελλοντικό πράκτορα Κ (Τόμι Λι Τζόουνς) από βέβαιο θάνατο. Συμμετέχουν επίσης οι Έμα Τόμσον, Άλις Ιβ, Μπιλ Χέιντερ κ.α.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες τον Μάιο του 2012.

Παρακάτω τα πόστερ.