Πόστερ από το “White House Down”. Trailer σε λίγες ώρες

Υπάρχει και το “White House Down” που θα βγει το καλοκαίρι, με σκηνοθέτη τον καταστροφολόγο Ρόλαντ Έμεριχ και πρωταγωνιστές τους Τσάνινγκ Τέιτουμ και Τζέιμι Φοξ. Η τελευταία μάλιστα αποφάσισε να κάνει και κίνηση ματ, να κλέψει δηλαδή λίγο από την δόξα της πρώτης, και του buzz που έχει δημιουργηθεί, αφού κυκλοφόρησε τα πρώτα πόστερ μόλις χθες και σε λίγες ώρες θα παρουσιάσει το πρώτο της trailer. Στο White House Down, στη θέση του Μπάτλερ βρίσκουμε τον Τέιτουμ, ως τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να σώσει τον πρόεδρο από την ομηρεία. Πρόκειται για έναν αστυνομικό α λα Die Hard, και στον ρόλο του προέδρου της Αμερικής βρίσκουμε τον Τζέιμι Φοξ.

Πάρε μια πρώτη γεύση με τα πόστερ διάβασε την υπόθεση και επέστρεψε αργά το βράδυ για το trailer για τις απαραίτητες συγκρίσεις.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησής του στο Λευκό Οίκο με τη νεαρή του κόρη, ένας αστυνομικός (Τέιτουμ) αναλαμβάνει δράση για να προστατέψει το παιδί του και τον πρόεδρο (Φοξ) από μια βαριά οπλισμένη ομάδα παραστρατιωτικών.

White_House_Down_36575 _1364277368 _1364277307

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.