‘Πιάσε το ρυθμό’ τρέιλερ: Μουσικοxoρευτική κωμωδία με πρωταγωνίστρια την Σοφία Κάρσον

Ξέφρενες χορευτικές φιγούρες, μπόλικο νεανικό ταλέντο, παιδική αθωότητα, και αρκετό χιούμορ, συστατικά δηλαδή για ένα ξένοιαστο δίωρο με την οικογένεια προσφέρει απλόχερα το φιλμ ‘Πιάσε το Ρυθμό’ του Νέτφλιξ.

Μ’ αυτή, τουλάχιστον, τη θετική εντύπωση μας αφήνει το τρέιλερ παρακάτω, που έχει ως πρωταγωνίστρια την ταλαντούχα ηθοποιό και τραγουδίστρια Σοφία Κάρσον, που οι νεότερες γενιές γνωρίζουν από το κανάλι της Ντίσνεϊ.

Πρόκειται, μάλιστα, για το πρώτο της φιλμ εκτός των γνωστών στούντιο με σήμα το ποντίκι. Εδώ η πολυτάλαντη νεαρή υποδύεται μια χορεύτρια του Μπρόντγουεϊ που εξαιτίας της αλαζονικής της συμπεριφοράς, η επαγγελματική της καριέρα διαλύεται σε μια στιγμή. Έτσι αποφασίζει απογοητευμένη να γυρίσει στη γενέτειρά της, στη μικρή πόλη όπου μεγάλωσε. Εκεί, απρόθυμα στην αρχή, θα γίνει προπονήτρια χορού μιας ομάδας νεαρών κοριτσιών της περιοχής της, που προετοιμάζονται για έναν απαιτητικό διαγωνισμό, καθώς πιστεύει πως θα της δώσει και πάλι το εισιτήριο επιστροφής στο Μπρόντγουεϊ. Και όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχα φιλμ του είδους, κατά τη διαμονή της εκεί στη μικρή κωμόπολη, θα πάρει κάποια μαθήματα ζωής, θα αναθεωρήσει τις προτεραιότητές της, και πιθανά θα βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μιας παλιάς αγάπης.

Η νέα ταινία του Νέτφλιξ δεν πρωτοτυπεί, δηλαδή, όσο αφορά την πλοκή, ούτε φαίνεται ωστόσο να επιδιώκει και κάτι τέτοιο, αφού φαίνεται να στηρίζεται στη νεανική φρεσκάδα των πρωταγωνιστών και στο ευχάριστο κλίμα που αποπνέει.

Το ‘Πιάσε το Ρυθμό’ έχει σκηνοθετήσει η Ελίσα Ντάουν, και συμμετέχουν οι Ντόνια Λιν Σάμπλιν, (Crazy Ex-Gilrfriend), Γούλφγκανγκ Νόβογκρατζ, Ρεξ Λι, Μπράντον Κάιλ, Λίντια Τζιουετ, Σάντι Λέιπντους, Καρίνα Πάτρικ και πολλοί άλλοι.

Η ταινία κυκλοφορεί και μεταγλωττισμένη με τις φωνές των Ειρήνη Τσίγκα, Χίλντα Ηλιοπούλου, Δημήτρη Σάρλο, Άννα Σταματίου, Όθωνα Μεταξά, Κωνσταντίνο Ρεπάνη κ.α.

Η ταινία θα βγει στη γνωστή συνδρομητική πλατφόρμα στις 19 Ιουνίου 2020.