Παλιά Φρουρά τρέιλερ: Η Σαρλίζ Θερόν είναι η αθάνατη μαχήτρια Ανδρομάχη

Η ταλαντούχα και γοητευτική Σαρλίζ Θερόν πρωταγωνιστεί σε μια ακόμη ταινία δράσης, αυτή τη φορά παραγωγής Νέτφλιξ βασισμένη σε κόμικ των Γκρεγκ Ρούκα και Λεάνδρο Φερνάντερ

Έχοντας πια αποδείξει τις ανυπέρβλητες ικανότητές της ως action hero, είτε ως Ατομική Ξανθιά είτε ως Φουριόζα, η νοτιοαφρικανή ηθοποιός διάγει την τελευταία δεκαετία πια μια διπλή καριέρα: αυτή της πρωτοκλασάτης ηθοποιού που το υποκριτικό της ταλέντο την φέρνει συχνά – πυκνά στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, αλλά και της ατρόμητης και δυναμικής ηρωίδας που σαρώνει εισπρακτικά στο box office. Οι σκηνοθέτες μάλιστα έχουν φτάσει να παραμιλούν γι’ αυτή της την ικανότητα να ελίσσεται στις σκηνές δράσης, αλλά και για την προσήλωσή της αφού κάνει η ίδια τις δύσκολες χορογραφίες, δίνοντας ένα εντελώς διαφορετικό νόημα στη φράση «χτυπά σαν κορίτσι».

Δεν είναι, λοιπόν, τυχαία η επιλογή της στην Παλιά Φρουρά. Διαθέτει όλα τα προσόντα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ανδρομάχης της Σκυθίας, μιας αθάνατης μαχήτριας που ζει εκατοντάδες χρόνια, μπορεί να θεραπευθεί από κάθε τραύμα και ηγείται μιας ελίτ ομάδας αθάνατων μισθοφόρων με απίστευτες πολεμικές ικανότητες, που μάχονται για να κρατήσουν την ομάδα τους ζωντανή όταν ξαφνικά οι υπερδυνάμεις τους παύουν να είναι πια μυστικό.

Στους παλαιότερους η υπόθεση θα θυμίσει αρκετά το καλτ αριστούργημα, Χαιλάντερ. Εδώ βέβαια δεν υπάρχει «στο τέλος θα μείνει μόνο ένας», αλλά παραμονεύει ο κίνδυνος της τεχνολογίας. Τα σόσιαλ μίντια αποτελούν την αμεσότερη απειλή όπως μας αποκαλύπτει το τρέιλερ παρακάτω αφού τίποτα δεν μένει πια κρυφό σ΄αυτόν τον πλανήτη, ούτε και η ταυτότητα της μυστικής ομάδας απέθαντων. Μάλιστα μια άγνωστη ομάδα ήδη βρίσκεται ξοπίσω τους για να εκμεταλλευτεί τον γενετικό τους κώδικα.

Η ‘Παλιά Φρουρά’ έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να καταστεί η ταινία δράσης του καλοκαιριού, με το όνομα της Σαρλίζ Θερόν να αποτελεί μαγνήτη που αναμφίβολα θα τραβήξει τα βλέμματα των θεατών. Την ταινία σκηνοθετεί η Τζίνα Πρινς-Μπάιθιγουντ («The Secret Life of Bees») ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Κίκι Λέιν, Ματίας Σένερτς και Τσίουτελ Ετζίοφορ.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου.