Όζαρκ 3η σεζόν τρέιλερ: Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη για τον Μάρτι και την Γουέντι

Η οικογένεια Μπερντ επιστρέφει στο Νέτφλιξ για την 3η σεζόν, συνεχίζοντας να ξεπλένει χρήμα για τα καρτέλ έχοντας πια να αντιμετωπίσει και τον δυσκολότερο αντίπαλο από τότε που πάτησε το πόδι της στα Όζαρκ, τον ίδιο της τον εαυτό. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη για τον Μάρτι και την Γουέντι…

Με εμφανείς τις επιρροές από το Breaking Bad το Όζαρκ  έκανε πρεμιέρα το 2017 στο Νέτφλιξ, αποκτώντας αρκετούς πιστούς θαυμαστές. Μας σύστησε τον Μάρτι (Τζέισον Μπέιτμαν) έναν χαμηλών τόνων και ιδιαιτέρως ευφυή λογιστή που για να σώσει αυτόν και την οικογένειά του από βέβαιο θάνατο, αναγκάστηκε να μετακομίσει στα αφιλόξενα Όζαρκ, προκειμένου να στήσει μια επιχείρηση ξεπλύματος χρήματος για λογαριασμό μεξικάνικου καρτέλ ναρκωτικών. Ο Τζέισον Μπέιτμαν μας αποκάλυψε με αυτή τη σειρά και μια άλλη πτυχή του εαυτού του. Εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός απέδειξε πως είναι εξίσου δημιουργικός και πίσω από τις κάμερες.

Η δεύτερη σεζόν εστίασε περισσότερο στη Γουέντι (Λόρα Λίνεϊ) την σύζυγο του Μάρτι. Την είδαμε να μετατρέπεται από απλό υποστηρικτή σε ηγέτη και καθοδηγητή της οικογενειακής παράνομης επιχείρησης. Η δεύτερη σεζόν έφερε επίσης και βραβεύσεις για τα Όζαρκ. Ο Μπέιτμαν επιβραβεύτηκε με ένα ΕΜΜΥ για το ταλέντο του στην σκηνοθεσία.  Όπως επίσης και η Τζούλια Γκάρνερ για την ερμηνεία της, υποδυόμενη την αδυσώπητη και καπάτσα πιστή βοηθό του Μάρτι, την Ρουθ Λάνγκμορ.

Η 3η σεζόν οδηγεί τους Μπερντ σε νέα σκοτεινά μονοπάτια. Να μετατρέπονται σταδιακά από σύμμαχοι σε αντίπαλοι, να φτάνουν στα άκρα, διαρρηγνύοντας τα θεμέλια του οικογενειακού ιστού. Το τρέιλερ παρακάτω που κυκλοφορεί στα σόσιαλ μίντια υπαινίσσεται μάλιστα μια βίαιη σύγκρουση εξουσίας χωρίς επιστροφή. Θα βοηθήσει άραγε η οικογενειακή σύμβουλος; Ποιος θα υπερισχύσει στη μεταξύ τους διαμάχη; Η συνέχεια στη μικρή οθόνη στις 27 Μαρτίου.