Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά έξι σπάιντερμαν στην οθόνη σου!

Κυκλοφόρησε ένα ακόμη τρέιλερ του πιο coolest animation των τελευταίων ετών.

Το “Spider-Man: Μέσα στο αραχνο-σύμπαν” μπορεί να έχει τον πιο μακρόσυρτο και πιο βαρετό τίτλο που έχεις ακούσει εδώ και καιρό, ωστόσο αυτό το φιλμ έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα animation. Επίσης έρχεται να αποδείξει πως οι δύο διαστάσεις (2D) και οι παλιές τεχνικές μπορούν πάλι να σταθούν επάξια απέναντι στο “κρυστάλλινο” 3D, και την απίστευτα λεπτομερή υφή των μοντέρνων κινουμένων σχεδίων.

Το line art, τα halftones, και όλες οι τεχνικές των comic καλλιτεχνών επιστρατεύτηκαν για τις ανάγκες αυτού του φιλμ και το αποτέλεσμα είναι όχι απλά εντυπωσιακό, πιθανά το “αραχνοσύμπαν” θα γίνει και το “καλούπι”, το πρότυπο στο οποίο θα πατήσουν νέες προσπάθειες στο μέλλον. Ήδη συζητείται στους κύκλους του Χόλυγουντ.

Το νέο τρέιλερ αποτελεί ένα ακόμη σπουδαίο δείγμα της ξεχωριστής αυτής τεχνοτροπίας, αλλά και προάγγελο ενός σπουδαίου φιλμ, που θα απολαύσεις κοντά στα Χριστούγεννα. Μάλιστα προβαίνει και σε αποκαλύψεις καθώς ανοίγει όλους τους άσους που έκρυβε μέχρι πρότινος στο μανίκι του. Μας συστήνει πια, όλους τους χαρακτήρες ή καλύτερα όλες τις εκδοχές του σπάιντερμαν. Έξι στον αριθμό. Μάλιστα, κάποιοι απ΄ αυτούς κάνουν και την παρθενική τους εμφάνιση στην σκοτεινή αίθουσα.

Έξι είναι τα διαφορετικά πρόσωπα του δημοφιλούς ήρωα της Μάρβελ που ζουν και σε διαφορετικά σύμπαντα και θα ενωθούν για να αντιμετωπίσουν την απειλή που θα καταστρέψει τους κόσμους τους. Εκτός από τον έφηβο Μάιλς Μοράλες, τον μέντορα του Πίτερ Πάρκερ και τη Γκουέν (Spider-Woman) που είδαμε σε προγενέστερο υλικό, το τρέιλερ μας συστήνει την anime εκδοχή του σπάιντερμαν, την Πένι Πάρκερ, τον Spider-Man Noir, αλλά και την ζωόμορφη εκδοχή – παρωδία του αραχνένιου ήρωα, αυτή του Spider-Ham!

Απ’ ότι φαίνεται οι παραγωγοί, Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ, εκτός του ότι πρωτοτύπησαν οπτικά, χρησιμοποίησαν στο έπακρο τις δυνατότητες του μέσου που είναι…απεριόριστες. Το ξεχωριστό τους χιούμορ, σήμα κατατεθέν των ταινιών τους (The Lego Movie, Βρέχει Κεφτέδες), υπάρχει και σ’ αυτό το φιλμ, όπως επίσης και μια απίστευτη διάθεση για αυτοσαρκασμό.

Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τους Μπομπ Περσιτσέτι, Πίτερ Ράμσεϊ και Ντέιβιντ Ρόθμαν ενώ στο σενάριο τον Φιλ Λορντ. Τις φωνές τους στους κινούμενους χαρακτήρες δανείζουν οι Νίκολας Κέιτζ, Τζέικ Τζόνσον, Χέιλι Στάινφελντ, Λιβ Σράιμπερ και Μαχερσάλα Αλί.

Στις αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου:

Δείτε το νέο τρέιλερ