‘Ότι απαιτούσε μια σεζόν, θα συμβαίνει σ’ ένα επεισόδιο’. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στην έβδομη σεζόν του Game of Thrones!

Μπορεί η έβδομη σεζόν του “Game of Thrones” να μην έχει ακόμη ξεκινήσει, μπορεί να είναι μικρότερη σε αριθμό επεισοδίων, αλλά υπόσχεται να μας αποζημιώσει με το παραπάνω. Η επιτυχημένη σειρά δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο, καθώς οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, τα πάντα θα επιταχύνουν, η δράση θα είναι άφθονη και οι ρυθμοί πολύ πιο γρήγοροι από κάθε άλλη φορά.

Αυτά τα άκρως ενθαρρυντικά στοιχεία αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους οι πρωταγωνιστές, Κιτ Χάριγκτον – Νικολάι Κόστερ Βαλντάου ( Τζόν Σνόου – Τζέιμι Λάνιστερ), αλλά και οι δημιουργοί της σειράς Νταν Γουάις και Ντέιβιντ Μπένιοφ στο Entertainment Weekly. Διαβάστε τι είπαν:

Κιτ Χάριγκτον: “Αυτή η σεζόν είναι πραγματικά διαφορετική από κάθε άλλη, γιατί επιταχύνει προς το τέλος, πολλά πράγματα συγκρούονται και συμβαίνουν πολύ πιο γρήγορα απ΄ ότι συνήθως συνέβαινε στο Game of Thrones… Είναι διαφορετικό απ’ ότι ο καθένας έχει συνηθίσει. Είναι αρκετά συναρπαστικό”.

Αλλά και ο Νικολάι Κόστερ Βαλντάου έμεινε έκπληκτος διαβάζοντας πρώτη φορά το σενάριο της έβδομης σεζόν: “Ήμουν κάπως… Κιόλας; Τώρα; Τι; Ένιωθα σαν να είχα παρασυρθεί σε έναν άλλο ρυθμό. Τα πάντα συμβαίνουν γρηγορότερα απ΄ ότι έχω συνηθίσει… πολλά γεγονότα τα οποία συνήθως απαιτούσαν μια σεζόν, τώρα διαδραματίζονται σ’ ένα επεισόδιο”.

Τα ίδια πάνω κάτω λένε και οι δημιουργοί της σειράς:

“Τα πράγματα κινούνται γρηγορότερα, στον κόσμο αυτών των χαρακτήρων, ο πόλεμος τον οποίο ανέμεναν βρίσκεται πια μπροστά τους. Οι συγκρούσεις που χτίζονταν τις περασμένες έξι σεζόν έχουν καταφτάσει, και αυτά τα στοιχεία δίνουν μια αίσθηση του επείγοντος που κάνει τους χαρακτήρες να δρουν ταχύτερα”. Για ένα μεγάλο διάστημα συζητούσαμε για τις “πολέμους που έρχονται”. Λοιπόν, ο πόλεμος είναι σχεδόν εδώ. Στην πραγματικότητα είναι η προσπάθεια να βρούμε έναν τρόπο να κάνουμε την αφήγηση να δουλέψει, χωρίς να αισθανόμαστε ότι υπάρχει βιασύνη – θέλεις να αποδώσεις τα εύσημα στους χαρακτήρες, και σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες που έχουν απομείνει είναι σημαντικοί χαρακτήρες. Ακόμη και αυτοί που μπορεί να ξεκίνησαν ως σχετικά μικρότεροι χαρακτήρες, έχουν γίνει σημαντικοί με τις δικές τους δυνάμεις”.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης. Καταμεσής του καλοκαιριού, στις 16 Ιουλίου, θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.