Οι Μαχητές των Δρόμων παρουσιάζουν τους Χομπς και Σο σε ένα άκρως εκρηκτικό τρέιλερ

Ντουέιν Τζόνσον και Τζέισον Στέιθαμ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κυριαρχήσουν στο box office φέτος υπό τη σκέπη του επιτυχημένου εμπορικά κινηματογραφικού φραντσάιζ “Μαχητές των Δρόμων”.

Μπορεί φέτος ο Ντομ Τορέτο και η παρέα του να μας λείψουν, ωστόσο έχουν αφήσει στο πόδι τους αντικαταστάτες. Δύο νέα μέλη της αυτοκινούμενης ομάδας, τους Λουκ Χομπς και Ντέκαρτ Σο, ή αλλιώς Ντουέιν Τζόνσον και Τζέισον Στείθαμ. Όπως αποδείχθηκε στην 8η κατά σειρά ταινία, στις μεταξύ τους σκηνές, έχουν και την απαιτουμένη χημεία αλλά και το απαιτούμενο stardome για να προχωρήσουν μόνοι τους δανειζόμενοι όλα τα “καλά” συστατικά των “Fast and Furious”.

Το spinoff που έχεις ως τίτλο τα ονόματά τους, όπως θα διαπιστώσεις και στο τρέιλερ παρακάτω, μπορεί μεν να ακολουθεί τα βήματα του μηχανοκίνητου φραντσάιζ, με εκρηκτικές σκηνές δράσης που υπερβαίνουν τη λογική, πανάκριβα αμάξια που ξεχειλίζουν από τεστοστερόνη, η δομή του όμως είναι άλλη: αταίριαστο αστυνομικό ντουέτο βάζει στην άκρη τις μεταξύ τους αντιπαραθέσεις για να σώσει την κατάσταση, και πιο συγκεκριμένα να σώσει τον κόσμο για τέταρτη φορά όπως αναφέρει σαρκαστικά παρακάτω ο πάντα μετριόφρων και μυώδης Χομπς….

Και βέβαια μια ταινία με τέτοιους πρωταγωνιστές χρειάζεται και εξίσου ένα σούπερ – ντούπερ κακό για να ισορροπήσει η κατάσταση. Ο Ίντρις Έλμπα – μια ακόμη εξαίρετη προσθήκη-  χρησιμοποιείται για το ρόλο αυτό, και μας συστήνεται ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα ως μια εξελιγμένη τεχνολογικά υπερανθρώπινη απειλή που θα μπορούσε να προέρχεται από υπερ-ηρωικό κόμικ της Μάρβελ.

Από τότε που οι Μαχητές των Δρόμων αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν όλα τα στερεότυπα των ταινιών δράσης στον υπερθετικό βαθμό, χωρίς να παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά, τότε εκτινάχθηκε και η εισπρακτική τους επιτυχία – η 8η ταινία άγγιξε το 1,2 δισ παγκοσμίως – και απ΄ ότι φαίνεται δεν έχουν σκοπό να κάνουν διάλειμμα στο μέλλον, αλλά ούτε και σ΄ αυτή την ταινία. Μέχρι ο Τορέτο, λοιπόν, να φτάσει στο διάστημα…

Ο Ντέιβιντ Λιτς των Deadpool 2 και Τζον Γουίκ σκηνοθετεί, επομένως ξέρετε τι να περιμένετε από τούτο το φιλμ που θα βγει στις αίθουσες από την Village στις 29 Αυγούστου.