Οι Επικίνδυνες Αποστολές 7 και 8 θα γυριστούν ταυτόχρονα

Τομ Κρουζ και Κρίστοφερ ΜακΚουόρι θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους μετά την “Πτώση”, το χιτ της χρονιάς που μας πέρασε, όχι για μία αλλά για δύο ταινίες. Μάλιστα θα γυριστούν ταυτόχρονα με την πρώτη να βγαίνει το καλοκαίρι του 2021 και τη δεύτερη το 2022.

Στις “Επικίνδυνες Αποστολές” υπήρχε μια παράδοση, όπου σε κάθε ταινία και ένας διαφορετικός σκηνοθέτης έβαζε τη δική του πινελιά στις περιπέτειες του Ίθαν Χαντ και της ομάδας του. Όμως, αυτή η παράδοση με την “Πτώση” όχι μόνο φαίνεται να έσπασε, αλλά ο ΜακΚουόρι χρίστηκε πια και ο “μόνιμος” σκηνοθέτης του φραντσάιζ. Η περσινή ταινία ήταν προφανώς ο παράγοντας που καθόρισε και την απόφαση, αφού έφερε 790 εκ. δολ. στα ταμεία, τις περισσότερες εισπράξεις από κάθε άλλο φιλμ της σειράς που ξεκίνησε το 1995!
Το δίδυμο έχει ανεβάσει τον πήχη όχι μονό εισπρακτικά, αλλά και ποιοτικά, αφού κάθε ταινία ξεπερνά σε όλα τα επίπεδα την προηγούμενη, με τον Τομ Κρουζ να προσπαθεί ξανά και ξανά να ξεπεράσει τον εαυτό του και σωματικά, συμμετέχοντας σε επικίνδυνες σκηνές που άλλοι νεότεροί του δεν τολμούν καν να σκεφτούν…