Ο Τζος Γουέντον, σκηνοθέτης των Avengers, υπέγραψε με την Μάρβελ ως το 2015

Η Μάρβελ πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε και επίσημα πως ο Τζος Γουέντον έχει συνάψει μια μακροπρόθεσμη συμφωνία με τα γνωστά στούντιο που θα λήξει το καλοκαίρι του 2015.

“Ως μέρος της συμφωνίας αυτής, ο Γουέντον θα γράψει και θα σκηνοθετήσει την ταινία της Mάρβελ «Εκδικητές 2»και θα συμβάλει στην ανάπτυξη μιας νέας live action σειράς για την τηλεόραση της Mάρβελ στο ABC. Επίσης, θα βοηθήσει δημιουργικά στην επόμενη φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Μάρβελ”.

Πράγμα που σημαίνει πως εκτός από το σίκουελ των Εκδικητών, ο Γουέντον θα λαμβάνει μέρος στις αποφάσεις και θα συμμετέχει ενεργά στις ταινίες που έχουν ήδη δώσει το πράσινο φως τα στούντιο των σούπερ ηρώων, όπως στο Iron Man 3, (το φιλμ ήδη ετοιμάζεται), στο σίκουελ του «Τhor: The Dark World” αλλά και του “Captain America: The Winter Soldier,” καθώς και σε μια άλλη ταινία σουπερ ηρώων τους «Guardians Of The Galaxy» πριν καταλήξει στους «Avengers No 2».

Οι πρώτοι Εκδικητές έκαναν την έκπληξη φέτος αφού όχι μόνο ένωσε 4 σούπερ ήρωες στη μεγάλη οθόνη, κάτι που δεν είχε ξαναγίνει μέχρι στιγμής, αλλά έγινε η τρίτη μεγαλύτερη εισπρακτικά ταινία όλων των εποχών, με εισπράξεις που αγγίζουν το 1,46 δισ. δολάρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.