Ο Τζόνι Ντεπ ως Καπτεν Σπάροου κάνει μια επίσκεψη – έκπληξη σε μια 9χρονη μαθήτρια

Οι μαθητές ενός δημοτικού σχολείου της Βρετανίας ακόμα δεν θα μπορούν να ξεχάσουν την επίσκεψη που τους έκανε ο αγαπημένος τους ήρωας, ο διαβόητος Κάπτεν Τζακ Σπάροου. Ο Τζονι Ντεπ και το πλήρωμα του βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της 4ης ταινίας των πειρατών της Καραϊβικής. Ο δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια επίσκεψη- έκπληξη σε μια 9χρονη μαθήτρια που του έγραψε ένα γράμμα ζητώντας του βοήθεια για να προκαλέσει ανταρσία ενάντια στους καθηγητές της.  «Στο δημοτικό σχολείο Meridian, είμαστε ένα μάτσο από πειρατές, όμως αντιμετωπίζουμε μερικά προβληματάκια στην ανταρσία κατά των δασκάλων μας, για αυτό θα το εκτιμούσαμε πολύ αν ερχόσουν να βοηθήσεις. Μπεατρίς Ντέλαπ, εννέα ετών, μια επίδοξη πειρατίνα». γραφει στο γράμμα της η νεαρή θαυμαστρια.
Ο Τζονι Ντεπ πήγε στο σχολείο και επισκεφτηκε το μικρό κοριτσάκι λέγοντας ότι θα πρέπει να το προγραμματίσουν για μια άλλη φορά. «Ίσως να αναβάλαμε την ανταρσία για σήμερα, γιατί έξω από το σχολείο υπάρχουν αστυνομικοί που με παρακολουθούν» είπε ο Κάπτεν Τζακ στην μικρή επαναστάτρια προσπαθώντας να την μεταπείσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.