Ο Τζέημς Κάμερον και οι MythBusters υπερασπίζονται το τέλος του Τιτανικού!

«Μα καλά, δεν μπορούσε να κάνει λίγο πιο ‘κει και αυτή να ανέβει το παιδί στη σανίδα;» Σίγουρα κάποιοι από εσάς θα θυμάστε τις αντιδράσεις αυτές των θεατών στις κινηματογραφικές αίθουσες, που είχαν χύσει ποτάμια δακρύων εκείνη την εποχή για τον άδικο χαμό του νεαρού Τζακ. Ε, λοιπόν η συζήτηση αυτή συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, στην εποχή του διαδικτύου, και η πρόσφατη κυκλοφορία της σε τρισδιάστατη έκδοση ‘ανάγκασε’ τον Τζέημς Κάμερον να αποταθεί στους Mythbusters για να αποδείξει πως η δική του εκδοχή (στην ταινία) είναι η σωστή μια και καλή.
Ο Τζέημς Κάμερον σε συνέντευξή του στο IGN εξήγησε πως στην πραγματικότητα το πρόβλημα δεν αφορά το μέγεθος της σανίδας αλλά αφορά την άνωση. «Όταν ο Τζακ βάζει την Ρόουζ στη σανίδα προσπαθεί να ανέβει και αυτός. Δεν είναι ηλίθιος, δεν θέλει να πεθάνει. Όμως η σανίδα βυθίζεται και αναποδογυρίζει. Είναι σαφές πως υπάρχει άνωση αρκετή μόνο για ένα άτομο. Έτσι αποφασίζει να είναι αυτή το άτομο που θα διασωθεί, αντί να χαθούν και οι δύο».
«Πιστεύω πώς οι MythBusters θα δώσουν λύση στο πρόβλημα και εγώ θα τους βοηθήσω να το πραγματοποιήσουν. Θα δώσουμε ένα τέλος».
Παρακάτω δείτε την επίμαχη σκηνή:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.