Ο Transporter θα γίνει τηλεοπτική σειρά

Ο ατρόμητος οδηγός των επιτυχημένων Transporter, ήρωας που υποδύθηκε ο Τζέισον Στέιθαμ με μεγάλη επιτυχία στις τρεις ταινίες θα γίνει τηλεοπτική σειρά. Η EuropaCorp του Λικ Μπεσον θα μεταφέρουν στην μικρή οθόνη  τις περιπέτειες του οδηγού Φρανκ σε 12 επεισόδια και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά με προϋπολογισμό 48 εκ. δολάρια. Το Transporter άνετα μπορεί να γίνει μια επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, υπάρχει αρκετό υλικό για μια σειρά δράσης με καταδιώξεις και εκρήξεις και ήδη μια συμφωνία με αμερικανικό κανάλι έχει επιτευχθεί. Άλλη σκέψη της εταιρίας του Λικ Μπεσόν είναι να γίνει σειρά και το επιτυχημένο Taken με πρωταγωνιστή τον Λίαμ Νίσον, δεν ξέρω πως θα το καταφέρουν αυτό, μου είναι δύσκολο να το φανταστώ ως τηλεοπτική σειρά, στα σκαριά πάντως βρίσκεται  το Taken 2. Επίσης στόχος τους είναι να φέρουν στους τηλεοπτικούς δέκτες και μια άλλη δική τους παραγωγή, τον  Άρθουρ και τους Μινιμοι, τα κινουμενα σχέδια με πρωταγωνιστή τον δεκαχρονο Αρθουρ ο οποίος εισχωρεί στον φανταστικό κόσμο των μικροσκοπικών ανθρώπων.

1 Comment Posted

  1. Αν το κάνουν χωρίς Statham πάντως δεν βλέπω προκοπή. Όπως είχε γίνει και με την τηλεοπτική σειρά BLADE που χωρίς Snipes δεν έκανε κλικ. Βέβαια τα 48 εκατ. μπατζετ είναι ικανά να φέρουν κάτι το εξωπραγματικό στην tv, αλλά από την άλλη θα υπάρξει σίγουρα κρύα υποδοχή χωρίς τον Statham στο ρόλο. Το σίγουρο είναι πως θα πέσει μελέτη πάνω στη σειρά αν με το καλό βγει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.