Ο τίτλος του τελευταίου επεισοδίου της 7ης σεζόν αποκαλύφθηκε αλλά και η διάρκειά του

Η 7η σεζόν του Game of Thrones δεν άφησε κανένα φαν παραπονεμένο μέχρι στιγμής. Από το τέταρτο κιόλας επεισόδιο ανέβηκε ο πήχης πολύ ψηλά με τη μάχη των Ντοθράκι/Δράκων και αυτό πάλι το θεαματικό επεισόδιο επισκιάστηκε με όσα διαδραματίστηκαν “Πέρα από το Τείχος” την προηγούμενη Κυριακή.

Μπορεί να έχουμε λιγότερα επεισόδια φέτος αλλά το σόου σε θέαμα και ευρηματικότητα δεν υστερεί καθόλου. Μπορεί να υπήρξαν κάποια παράπονα και ενστάσεις για τις αποστάσεις και το χρόνο που χρειάζονταν υπό κανονικές συνθήκες οι ήρωές μας για να μεταβούν από το ένα σημείο στο άλλο, που σχεδόν εκμηδενίστηκαν σ΄ αυτή τη σεζόν, ειδικά στο πρόσφατο επεισόδιο αυτό έγινε πιο έντονο, για χάρη των επικών σκηνών, αλλά κανείς δεν έφυγε όμως από τη θέση του. Το προτελευταίο επεισόδιο μάλιστα μετρά 10,2 εκ. θεατές, τηλεθέαση ρεκόρ.

Και ενώ έχουμε ζήσει πολλά πράγματα που όρισαν εκ νέου τις τύχες των ηρώων μας, υπάρχουν όμως και άλλες αποκαλύψεις και συναντήσεις που δεν έχουν ευοδωθεί, όχι πριν λήξει η σεζόν. Και ίσως όλα αυτά να τα δούμε επί της οθόνης πολύ σύντομα, στο επερχόμενο φινάλε δηλαδή, καθώς μάθαμε και επίσημα πια πως το τελευταίο επεισόδιο της φετινής χρονιάς θα είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια από κάθε άλλο επεισόδιο του Game of Thrones. Υπάρχει δηλαδή άπλετος χρόνος για περαιτέρω αποκαλύψεις. “Ο Δράκος και ο Λύκος” έτσι είναι ο τίτλος του, θα έχει διάρκεια 79 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα. Ξεπερνά σε χρόνο το φινάλε της 6ης σεζόν (69 λεπτά) αλλά και της προηγούμενης Κυριακής (70 λεπτά), το οποίο αποτελεί πια το δεύτερο μεγαλύτερο επεισόδιο στην ιστορία του Game of Thrones.

Ο τίτλος του επεισοδίου επίσης δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για προβλέψεις. “Ο Δράκος και ο Λύκος” αναφέρεται απλώς στη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ της Ντενέρις Ταργκάριεν και του Τζον Σνόου, ή αφορά την αλήθεια σχετικά με την καταγωγή του Τζον Σνόου και τους βιολογικούς του γονείς; Ίδωμεν…

Πάντως ούτε και το τρέιλερ μας προσφέρει κάτι παραπάνω πέρα από το να μας ενημερώνει για κάτι που ήδη γνωρίζουμε, την επερχόμενη συνάντηση. Όλα είναι ανοιχτά, και κάθε ενδεχόμενο πιθανό, και όλα πιο συναρπαστικά φέτος…

1 Comment Posted

  1. Μικρή παρατήρηση, άσχετη με το άρθρο. “Ίδωμεν” σημαίνει “είδαμε”, το σωστό είναι “οψόμεθα”, δηλαδή “βλέπουμε”. Τώρα για το φινάλε, άντε να περιμένεις μέχρι Κυριακή, τουλάχιστον θα ειναι χορταστικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.