Ο Θρύλος των ιπτάμενων φρουρών. Αποσπάσματα από την ταινία

Ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ (300) καταπιάνεται με το “animation” και φέρνει στην μεγάλη οθόνη την περιπέτεια φαντασίας “Ο Θρύλος των Ιπτάμενων Φρουρών: Φύλακες του Γκα’Χουλ”, που βασίζεται στα βιβλία της αμερικανίδας συγγραφέως Κάθριν Λάσκι. Τα γραφικά είναι εντυπωσιακά ,οι δημιουργοί του “Happy Feet” είναι πίσω από την ταινία, και πολλοί την παρομοιάζουν σαν τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» με  κουκουβάγιες. Το collider com έχει 7 αποσπάσματα από την ταινία  που θα βγει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο.
Παρακάτω τα αποσπάσματα και το trailer της ταινίας:

Υπόθεση: Η ταινία παρακολουθεί τη ζωή του Σόρεν, μιας μικρής κουκουβάγιας που έχει ενθουσιαστεί από τις επικές ιστορίες που του διηγείται ο πατέρας του για τους Φύλακες του Γκα’Χουλ, μια μυθική ομάδα φτερωτών πολεμιστών που μετά από μια γενναία μάχη κατάφεραν να σώσουν τις κουκουβάγιες από τους σατανικούς Αγνούς. Κι ενώ ο Σόρεν ονειρεύεται να ενώσει μια μέρα τις δυνάμεις του με τους ήρωες του, ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο Κλαντ, τον κοροϊδεύει, ενώ παράλληλα διψάει να πετάξει και να κυνηγήσει… για να κερδίσει την εύνοια του πατέρα τους έναντι του μικρότερου αδερφού του. Η ζήλια όμως, του Κλαντ έχει τρομακτικές συνέπειες – τα δύο μικρά θα πέσουν από τη φωλιά τους στα γαμψά νύχια των Αγνών. Ο Σόρεν θα προσπαθήσει να διαφύγει με τη βοήθεια κι άλλων γενναίων μικρών κουκουβαγιών. Μαζί θα πετάξουν πάνω από θάλασσες, θα διασχίσουν την αχλή για να βρουν το Μεγάλο Δένδρο, το αρχηγείο των θρυλικών Φυλάκων του Γκα’Χουλ. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να νικήσουν τους Αγνούς και να σώσουν το βασίλειο των κουκουβαγιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.