Ο Σπάιντερμαν ταξιδεύει… Ευρώπη στο πρώτο τρέιλερ του “Σπάιντερμαν: Μακριά από τον τόπο του”

Στο νέο σίκουελ του Σπάιντερμαν βρίσκουμε τον Πίτερ Πάρκερ να ταξιδεύει Ευρώπη…

Σε καλοκαιρινή διάθεση βρίσκουμε τον γνωστό ήρωα με την κόκκινη στολή στη νέα του ταινία. Το “Σπάιντερμαν: Μακριά από τον τόπο του” εξακολουθεί να έχει το ίδιο ύφος με την πρώτη ταινία, σαν να παρακολουθείς σχολική ταινία του Τζον Χιουζ, (στην περίπτωσή μας σχολική εκδρομή), παρά τα όσα δυσοίωνα συνέβησαν στην τελευταία προσθήκη των Avengers.

Χωρίς να δίνει ούτε ένα δα στοιχείο σε ποια χρονική στιγμή τοποθετείται η ταινία, πριν ή μετά (λογικά μετά το Avengers Endgame), το πρώτο τρέιλερ του “Σπάιντερμαν: Μακριά από τον τόπο του”, είναι δροσερό, αστείο και προς το τέλος του φασαριόζικο, γι’ αυτούς που αρέσκονται στη δράση και τα πολύβουα εφέ.

Όλοι οι γνωστοί – άγνωστοι είναι εδώ. Οι φίλοι και συμμαθητές του, Τζέικομπ Μπάταλον και Ζεντάγια, ως Μέρι Τζέιν, η μητέρα του Μαρίσα Τομέι, ανάλογα βέβαια ποια εκδοχή των τρέιλερ παρακολουθήσεις παρακάτω, ακόμη και ο Χάπι Χόγκαν. Η νέα άφιξη, ωστόσο, ακούει στο όνομα Mysterio και τον υποδύεται ο Τζέικ Τζίλενχαλ. Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς και κλασικούς “villains” του Σπάιντερμαν που κάνει το ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη. Μάστερ των ειδικών εφέ και στάντμαν ο Κουέντιν Μπεκ – Mysterio χρησιμοποίησε την ειδίκευσή του στις ψευδαισθήσεις προς όφελός του και μετατράπηκε σε έναν από τους ισχυρούς κακούς του αραχνένιου ήρωα, αποτελώντας μάλιστα μέλος των Sinister Six. Ο Τζέικ Τζίλενχαλ μπαίνει και αυτός στον πειρασμό, όπως και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί στο παρελθόν, να φορέσει και αυτός τα κολάν και τις χρωματιστές στολές της πανίσχυρης Μάρβελ που σαρώνει στις κινηματογραφικές εισπράξεις τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η ταινία θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες 9 Ιουλίου. Πριν από αυτή θα δούμε τα φιλμ Κάπτεν Μάρβελ αλλά και το Avengers Endgame.

Δύο τα τρέιλερ λοιπόν, με λίγο διαφορετικές εικόνες το καθένα: