Ο Σκορσέζε εκλιπαρεί να μην δεις τη νέα του ταινία ‘The Irishman’ στο κινητό!

Ο διάσημος σκηνοθέτης σε πρόσφατή του συνέντευξη ζήτησε από το φιλοθεάμον κοινό του Netflix να μην παρακολουθήσει τη νέα του ταινία σε κάποια μικρή οθόνη κινητού τηλεφώνου, αλλά τουλάχιστον σε ένα μεγάλο …τάμπλετ!

Εδώ και μια εβδομάδα, η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε “Τhe Irishman” στριμάρει και από τη γνωστή πλατφόρμα ύστερα από τη “σύντομη” κυκλοφορία της στις αίθουσες.

Όμως ο διάσημος σκηνοθέτης λέει πως θα προτιμούσε να μην δούμε το τελευταίο του φιλμ σε κάποια μικρή οθόνη κινητού τηλεφώνου.

Όπως ξεκαθαρίζει, ουδέποτε γύρισε ταινία για κινητό τηλέφωνο: «Θα πρότεινα, αν ποτέ θελήσετε να δείτε οποιαδήποτε από τις ταινίες μου – ή, τις περισσότερες κινηματογραφικές ταινίες-, παρακαλώ, παρακαλώ μην τις δείτε σε κινητό, παρακαλώ. Ένα iPad, ένα μεγάλο iPad, ίσως» είπε ο Σκορσέζε στον κριτικό κινηματογράφου Πίτερ Τράβερς, εμφανιζόμενος στο show του δεύτερου στο YouTube «Popcorn With Peter Travers».

Ο σκηνοθέτης εκτιμά ότι παρά τη μεγάλη διάρκειά της -τρεισήμισι ώρες-, η ταινία μπορεί να κρατήσει την προσοχή των θεατών. «….Ιδανικά, θα ήθελα να πάτε σε μια κινηματογραφική αίθουσα, να τη δείτε σε μια μεγάλη οθόνη από την αρχή έως το τέλος. Και ξέρω, είναι μεγάλη -πρέπει να σηκωθείτε, πρέπει να πάτε στην τουαλέτα, όλα αυτά, το καταλαβαίνω- αλλά και στο σπίτι νομίζω ότι μπορείτε να περάσετε τη βραδιά με αυτήν, ή ένα απόγευμα, και ξέρω ότι δεν θα απαντήσετε αν χτυπήσει το τηλέφωνο ή δεν πρόκειται να σηκώνεστε τόσο συχνά. Μπορεί να λειτουργήσει», καταλήγει.