Ο Μάρτιν Σκορτσέζε μιλάει για τη νέα του ταινία “Hugo”. Δείτε το βίντεο

«Συναισθηματική, μερικές φορές αστεία, είναι σαν μια γιορτή» έτσι περιγράφει ο Μάρτιν Σκορτσέζε τη νέα του ταινία “Hugo” στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω. Στο απόσπασμα θα δείτε κάποιες νέες σκηνές που δεν υπάρχουν στο trailer, ενώ θα ακούσετε τον ίδιο να εξηγεί την υπόθεση της ταινίας.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Μπράιαν Σέλζνικ «Η εφεύρεση του Ουγκό Καμπρέ» και έχει ως κεντρικό ήρωα ένα ορφανό αγόρι που ζει μια κρυφή ζωή μέσα στις στοές ενός σιδηροδρομικού σταθμού στο Παρίσι. Όταν όμως γνωρίζει ένα εκκεντρικό κορίτσι, ψάχνει την απάντηση για το μυστήριο που συνδέει τον πατέρα του που έχασε πρόσφατα, στον περίεργο ιδιοκτήτη ενός μικρού καταστήματος παιχνιδιών που ζει κάτω από αυτόν και μια κλειδαριά σε σχήμα καρδιάς, χωρίς βέβαια το κλειδί της.

Είναι πρώτη φορά που ο δημοφιλής σκηνοθέτης καταπιάνεται με το 3D και κάνει μια ταινία για όλη την οικογένεια και ήδη οι πρώτες αντιδράσεις από τη χθεσινή προβολή – έκπληξη, στο φεστιβάλ της Νέας Υόρκης, είναι εξαιρετικά καλές.  Στο βίντεο ο Σκορτσέζε, περιγράφει την ταινία σαν μικρό παιδί που μόλις άνοιξε το δώρο του, είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, και εξηγεί πως ήταν κάτι συναρπαστικό γι΄ αυτόν, γιατί  πάντα ονειρευόταν να κάνει μια ταινία με 3D.   Ο νεαρός Άσα Μπάτερφιλντ είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας και παρέα με τη μοναδική επίσης Κλόε Μόριτζ, συνθέτουν ένα υπέροχο δίδυμο. Συμμετέχουν επίσης οι Τζουντ Λο, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Σάσα Μπαρόν Κοέν, Ρέι Γουίνστοουν, Κρίστοφερ Λι, Ματιέ Αμαλρίκ, Έμιλι Μόρτιμερ και Μάικλ Στούλμπαργκ.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αμερικανικές αίθουσες το Νοέμβριο.

Δείτε το βίντεο.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player